Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

1 aydır aslıcım ama bana 1 asır gibi geliyo işin süresi 5 yıl yaza gelcek ama oda çok özlüyormuş şeytan işi bırak dön diyomuş öle diyo

zor walla ablacım kolaymı eşten ayrı cocuklardan ayrı..ıssızlıkte o kadar cokkı...meslegı n e enıstenın? gelse buralarda bır ıs bulamazmı? yazınmı...cok uzun yaaa... 5 sene ufff :gitme:

zor walla ablacım kolaymı eşten ayrı cocuklardan ayrı..ıssızlıkte o kadar cokkı...meslegı n e enıstenın? gelse buralarda bır ıs bulamazmı? yazınmı...cok uzun yaaa... 5 sene ufff :gitme:

canım bi inşaat firmasında çalışıyo burda bi makinenin eğitimini aldı şimdi orda çalışanlara onu öğretiyor evet aslıcım işsizlik çok zor bizde biraz katlanalımda bi şeyler bari alalım diyoruz ev falan şart tatlım kızlar büyüyor :çok üzgünüm:senağlama

canım bi inşaat firmasında çalışıyo burda bi makinenin eğitimini aldı şimdi orda çalışanlara onu öğretiyor evet aslıcım işsizlik çok zor bizde biraz katlanalımda bi şeyler bari alalım diyoruz ev falan şart tatlım kızlar büyüyor :çok üzgünüm:senağlama

doğru diyosun ablacım..hayat bazen zorluyoo işte böylee..bişeylere sahip olabilmek için..
aaa ablacım silinmemiş ifadeleri ekleyince yazdığn yazı :))

doğru diyosun ablacım..hayat bazen zorluyoo işte böylee..bişeylere sahip olabilmek için..
aaa ablacım silinmemiş ifadeleri ekleyince yazdığn yazı :))

evet tatlım bazen nasıl olduğunu anlayamıyorum ekleyince siliniyo bazen sorun olmuyo alışıyorum aslıcımmm:kedi:

evet tatlım bazen nasıl olduğunu anlayamıyorum ekleyince siliniyo bazen sorun olmuyo alışıyorum aslıcımmm:kedi:

yazdığın yazının en sonuna gel 1 kere mouse'la tıkla.yani yazının en sonunda olduğundan emin ol sonra ifadeyi yaz ablacım ondan sonra mesajı gönder silinmez

aslışım sanırım ikimiz kaldık sadece ben çıkıyorum bebekim öpüyorum seni yarın görüşürüz

ıyiyim Aslışımm, sabah kahvemi içiyorumm.
Senden naber a.s.

Kolay gele panterimm,
Pıncırla gelişme varmı bebekim :1shok:
Onu diyip gideydin yaa, çatlarım haa :kedi:

İyiyim Aslışımm, sabah kahvemi içiyorumm.
Senden naber a.s.

Kolay gele panterimm,
Pıncırla gelişme varmı bebekim :1shok:
Onu diyip gideydin yaa, çatlarım haa :kedi:

iyidir canım bendende..gün sayıyorumm..son 2 sırnaşık şey
kız ben bi yoruluyorum bi yoruluyorumm...
sabah kalktım haftasonu sandım dedim kendi kendime daha öğlene var yatıyım
sonra aklıma geldi bugün perşembe kaydirigubbakcemile3
aşıklık uyku durumumuda etkiliyo walla naniknanik
sen napıyosun bakem gıymatlınla aran nasıl :asigim:
mobilyaları aldınızmı canım şimdi ne eksikler var başka?
beyaz eşyaları naptınız?

X