inşallahhh :Saruboceq: :asigim:
hoş geldin derenim ay ne kadar güzeller bizde yaşlanınca böle olucaz inş deme kızlarrr
derenim sen ankarada nerde oturuyorsun pembelimm bi süre iyi oluyo ama sonra sıkılıyosun aynı yere gitmekten bebekim
ben çok uzak diyarlarda oturuyorum nurum yaa çubuktayım
çubuğu biliyomusun sen meşhur turşu festivali yaparlar hani -tatlicadiarzu-
pembelimm senin aşk hayatından pek bilgim yok derenim ve aslım körkütük aşıklar bende aynı onlar gibiyim
biraz saçma oldu soru aşık olmasan topikte ne işn var deme
azıcık bilgilendirirmisin beni geçmişte kaçırdıklarımı kapatmak istiyorum
canım ben de aşığım sevdiğime :asigim:
3 yıldır birlikteyiz
ama şu an biraz sorun yaşıyoruz ilişkide zaman zaman oluyo tabi böyle şeyler ama ben biraz karışığım bu aralar :bbo:
böyle şeyler de ilişkinin tuzu biberi oluyo tabi ama gene de insanın içi acıyo.bazen şartlar insanın istediği gibi olmuyo malesef.eski günlerini özlüyo insan mafoldumben
bir dokun bin ah işit oldu yaakaydirigubbakcemile3
amaann bana kalsa yazarım da yazarım bi sürü şey bu aralar doluyum biraz fazla dürtmeyin beni kaydirigubbakcemile3
:1hug:
canım ben de aşığım sevdiğime :asigim:
3 yıldır birlikteyiz
ama şu an biraz sorun yaşıyoruz ilişkide zaman zaman oluyo tabi böyle şeyler ama ben biraz karışığım bu aralar :bbo:
böyle şeyler de ilişkinin tuzu biberi oluyo tabi ama gene de insanın içi acıyo.bazen şartlar insanın istediği gibi olmuyo malesef.eski günlerini özlüyo insan mafoldumben
bir dokun bin ah işit oldu yaakaydirigubbakcemile3
amaann bana kalsa yazarım da yazarım bi sürü şey bu aralar doluyum biraz fazla dürtmeyin beni kaydirigubbakcemile3
haklısın canım tuzu biberi tadı oluyo sen yaz bende okurum pembeşim biz eşimle 2 yıl konuştuk eski günler güzeldi ama hergünün tadıda ayrı be pembeşimm sıkma canını düzelir bende eşimi işi gereği yurt dışına gönderdim çok özlüyorum pembeşim
ayy çok zor oluyodur yaa senin için :çok üzgünüm: Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah :Saruboceq:
aminn pembeşim ne kadar zor olduğunu anlatmama kelimeler yetmez inan çok özlüyorum ben onuuu:çok üzgünüm:
ablacım enıste ne zamandır yurtdısında..ısı devamlımı yurt dısında olmasını gerektırıyo yanı ne zaman gelıcek... :gitme:
ben mavi_incimi çok merak etmeye başladım kızlar yaa... :uhm:
anlıyorum seni canımm :çok üzgünüm:
biz de farklı şehirlerdeyiz yaklaşık 45 gündür falan ayrıyız görüşemiyoruz biz de senağlama
pembeşim seninkide zormuş farklı şehirlerdesinizde nasıl tanıştınız canım:uhm:
bi arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık.ama biz aynı şehirdeydik onlar bikaç ay oldu taşınalı artık farklı şehirlerdeyiz o yüzden :çok üzgünüm:
canlarımm sizlere doyum olmaz ama benim şimdi çıkmam gerek malesef
sonra görüşürüz meleklerim çok öpüyorum hepinizi tek tek opuyorumnanaktan kendinize dikkat edin hoşçakalınn :gitme: