Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

evet canım bizim adet iyi yaa...nişan yapabilmek için en çok ona güveniyorm zaten..o rahatlatıyo beni biraz kaydirigubbakcemile3

her zaman gülemeyiz..birazda dertleşmek içimi dökmek lazım derenim evt katılıyorummm.. yerimseniben

Sizin nişanda gelinin arkadaşlarınada pay düşüyomu :roflol:

evet deminde söylediğim gibi rahatladım ben
hayat malesef görüldüğü kadar laylaylom değilmiş
o bize uymazsa biz ona uymak zorundaymışız
hiç konuşmadan o kadar çok şey öğretiyoki bizlere
Daha kötüleriyle imtihan etmesin Rabbim
Sevilip sevdiğimiz sürece her zorluğun altından kalkarız Allahın İzniyle
bu zamana kadar birkere bile isyan etmek gelmedi aklımaa.s.

gel anam en büyük pay seninn ossun beeee :jeyyar:
haaayattt benii nedennn yoruyosuuunnn
madeeem çoook günahhh oyunuu sennn bozuyosuuunnn :sinifsinif:

eve gidince üşenmezsem şu ana kadar olan çeyizlerimin resmini çekemde yarın gösterem canım :roflol:

anam şimdiden başladı zaten bana çeyiz dizdirmeye canım kaydirigubbakcemile3
maaşımdan bi kuruş bıraktırmıyo walla bana :roflol:

iyi yapıyo benim annemde öyleydi kızardım hep
iyiki zamanında almış tencere setlerini filan şimdi el değmiyo fiyatlarına :1rolleyes:

bak ben oturma gurubu kararımı verdim hatta pazarlığını bile yaptım kaydirigubbakcemile3

salon takımı almayacağım öyle odnlarla doldurmak istemiyorum salonumu tv ünitesi bide beyaz yemek masası sehba filan yeter diye düşünüyorum sence nasıl canım

ayyyy bayıldım canımm...ve sana katılıyorum öyle ıvır zıvır sevmiyorum bendee... :bbo:
tv ünitesine bayıldım :lepi:
koltukların rengide mükemmel :lepi:
hangi marka ve ne kadar canım fiyatları?

ayyyy bayıldım canımm...ve sana katılıyorum öyle ıvır zıvır sevmiyorum bendee... :bbo:
tv ünitesine bayıldım :lepi:
koltukların rengide mükemmel :lepi:
hangi marka ve ne kadar canım fiyatları?

canım valla ankarada siteler maşhurdur mobilya üzerine bu firmanın üretim yeri orda
konuk mobilya diye geçiyo normalde oturma gurubunu filan düğün paketi olarak hazırlamışlar paketten hariç alabilirmiyiz dedim tabi dediler 1.900.00 Tl dediler oturma gurubuna ama 1.500.00 bırakcaklar peşin olarak tv ünitesine netten baktım fiyatı yazmıo ama 850.00 900.00 arası değişiyo fiyatları

Yatak odasına gelince ikisinin arasında karasız kaldım ilk tercihim üstteki fakat taşlı olduğu için karar veremiyorum kimisi taşları düşüyo düyo kimisi düşmüyo diyo sositososito

canım ıyı walla 1500 bence.beyaz esyalarıda toplu paket kampanyaları war babam geçen bı yerde gormus 2500 lıraya buzdolabı-camasır makınesı-ocak-mıkro dalga fırın-bulasık makınesı warmıs..
tv unıtelerı her yerde 850-900 cnm ztn
bızde pazar gunu koçtaşta bakmıştık aşkımlaa..
mobılya desenden tv sehpaları 200-300e war ama tv unıtesı degl yane

Yatak odasına gelince ikisinin arasında karasız kaldım ilk tercihim üstteki fakat taşlı olduğu için karar veremiyorum kimisi taşları düşüyo düyo kimisi düşmüyo diyo sositososito

canım 2 resımde aynı :uhm:
taşlı alma sakın canım evet dşüyo amcamlar öle almştı evlenırken hemde ıstıkbalden ama dustu walla hep

canım 2 resımde aynı :uhm:
taşlı alma sakın canım evet dşüyo amcamlar öle almştı evlenırken hemde ıstıkbalden ama dustu walla hep

tamam o zaman 2. seçenekde karar kıldım ben :jeyyar:

şöyle yanyana olsakta çarşıların altını üstüne getirsek ne güzel olurdu :lepi:

canım bende suan o konuk mobılyanın sıtesıne bakıyorum cok guzel ve uygun dugun paketlerı war gerçekten
pembe bı koltuk takımı war onu pembelim'e hediye alak :roflol:

canım bende suan o konuk mobılyanın sıtesıne bakıyorum cok guzel ve uygun dugun paketlerı war gerçekten
pembe bı koltuk takımı war onu pembelim'e hediye alak :roflol:

puhahaha hiç güleceğim yoktu laa sen çok yaşa emiii :roflol:

kanepelerdende bunu beğendim çabuk kirlenene bişey olsun istemedim

renklerini değiştirebiliyoruz canım mesela gri yerine lila koydursam siyah ile lila uyumlu olurmu sence :uhm:

tamam o zaman 2. seçenekde karar kıldım ben :jeyyar:

şöyle yanyana olsakta çarşıların altını üstüne getirsek ne güzel olurdu :lepi:

ayy hakketten çok gözel olurdu derenim yaaa :sinifsinif:

ben bunu çok beğendimmm.. bunun koltuk takımı yoktu o sitede sadece kanepesi wardı ama istenirse koltuk takımıda yapılabilir heralde dimi...

:

aaaa aynısını beğenmişiz kızzz..bende sana gösteriodum bunu beyendm dye :roflol:
canım gri olan yerlere lila olsa olur tabi süper olur hemde.
ama bozmaya gerekte yok bence böylede çok hoş yerimseniben
aynı mobilyaları alak senle biz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…