- 1 Temmuz 2009
- 310
- 0
- 41
hişş ben deldimmm :jeyyar:
hoş geldinn tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hişş ben deldimmm :jeyyar:
utanma canım ben gerçekleri söylüyorum aslıcım cumartesi fotoğraflarını paylaşırmısın lütfennnn:Saruboceq:
Beğensen Şaşırırdım Zaten :dilcikar:
bu ctesı soz olmıcak ablacım 2.isteme olucak.istemede fotograf cekemeyblrm..hos olmaz yanı elımde makıne ısteme gecesı :kedi: ama sözde söz çekicem kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hoş olmayacağını biliyorum tatlım ben sadece senin kendi fotoğrafını diyorum onlar gelmeden çekebilirsen eğer tabi:kedi:
kendımı cekerm tabe ablacımm o kolay kaydirigubbakcemile3
ayy bu ne güzel bi topikmişşopuyorumnanaktan bendeee biricik sevgilimeee çok pisss aşığım :asigim::asigim:ama öle böleee değil....deli divane....bide asker yolunu gözlüyorum paşa paşa onun için değer herşeye :smiley-cool:şafak374turkbayragi
selam herkese opuyorumnanaktan:1hug:
ne kadar güzel olduğunu alımlı olduğunu herkesler görsün deme tatlımmm güzel haberlerle beraber fotoğrafını merakla bekliyorum canım
slm hoş geldin pembeliii
pembelım hosgeldn melegm
kızlar ben yemege gıdıyorm
gelnce gorusurz
opuormmmm
hoşbuldum gonulnuru ablacım.önceki sayfalarda Hazanımızın ablası olduğunu okumuştum.Onun ablası bizim de ablamız demek :1hug: biz seninle tanışamamıştık kısmet bugüneymiş.nasılsın ablacım?
pembelım hosgeldn melegm
kızlar ben yemege gıdıyorm
gelnce gorusurz
opuormmmm
hoşbuldum gonulnuru ablacım.önceki sayfalarda Hazanımızın ablası olduğunu okumuştum.Onun ablası bizim de ablamız demek :1hug: biz seninle tanışamamıştık kısmet bugüneymiş.nasılsın ablacım?
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın ankaradaymışsın kısmet olursa bir gün tanışırız tatlım:1hug:
Pempişimmm :kedi: Şeniz
Nasılsın datlımmm