Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

utanma canım ben gerçekleri söylüyorum aslıcım cumartesi fotoğraflarını paylaşırmısın lütfennnn:Saruboceq:

bu ctesı soz olmıcak ablacım 2.isteme olucak.istemede fotograf cekemeyblrm..hos olmaz yanı elımde makıne ısteme gecesı :kedi: ama sözde söz çekicem kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ayy bu ne güzel bi topikmişşopuyorumnanaktan bendeee biricik sevgilimeee çok pisss aşığım :asigim::asigim:ama öle böleee değil....:nazar:deli divane:nazar:....bide asker yolunu gözlüyorum paşa paşa onun için değer herşeye :smiley-cool:şafak374turkbayragi

bu ctesı soz olmıcak ablacım 2.isteme olucak.istemede fotograf cekemeyblrm..hos olmaz yanı elımde makıne ısteme gecesı :kedi: ama sözde söz çekicem kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hoş olmayacağını biliyorum tatlım ben sadece senin kendi fotoğrafını diyorum onlar gelmeden çekebilirsen eğer tabi:kedi:

ayy bu ne güzel bi topikmişşopuyorumnanaktan bendeee biricik sevgilimeee çok pisss aşığım :asigim::asigim:ama öle böleee değil....:nazar:deli divane:nazar:....bide asker yolunu gözlüyorum paşa paşa onun için değer herşeye :smiley-cool:şafak374turkbayragi

hoş geldin cnm bende senin gibi şafak sayıyorum eşim asker değil ama uzaklarda

hoşbuldum gonulnuru ablacım.önceki sayfalarda Hazanımızın ablası olduğunu okumuştum.Onun ablası bizim de ablamız demek :1hug: biz seninle tanışamamıştık kısmet bugüneymiş.nasılsın ablacım?

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın ankaradaymışsın kısmet olursa bir gün tanışırız tatlım:1hug:

Kız bacımm karşılama komitesi kibin olmuşsun :jeyyar:
Hoşbuldumm şekerimmm.
Zbyd sende hoşgeldin canım, şafak çokmuş :1shok:

hoşbuldum gonulnuru ablacım.önceki sayfalarda Hazanımızın ablası olduğunu okumuştum.Onun ablası bizim de ablamız demek :1hug: biz seninle tanışamamıştık kısmet bugüneymiş.nasılsın ablacım?

Pempişimmm :kedi: Şeniz
Nasılsın datlımmm

X