Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

tatlım hazanın yerine ben cvp vereyim şuanda belli bi tarih yok artık ne zaman gelip tarih konusunu açarlarsa o zaman bi tarih çıkar hazana kalsa aralıkta istiyolar ama kasımın ortası oldu şuanda ortada bişey yok bence herşeyi 1 aya sıkıştırmasalar daha güzel olur haksızmıyım tatlım tamam onlar biran önce kavuşmak istiyolar ama 1 ayda çok kısa değilmi :uhm:

1 ay sabreden 2 ayda sabreder ablacım yaa..bak ben 2011 yaza kadar sabredicem..sonuçta elinde sonunda sonsuza dek bi yastıkta kocayacaklar inş.. :Saruboceq: ocak uygundur bence yerimseniben

kızlar dün ben yine internette o meşhur kıyafet araştırmalarımı yaparkene bi elbisede bittimmm yanee..
aşkımın takımı siyah parlak aldık.
bende siyah saten bu elbise çok hoşuma gitti.hemde kargo dahil 60 lira.eve teslim.adreste ödeme.:1shok:

Derenimmmmmmmm Nerdesin sen :1shok:
Merak ettik melekim seni :kedi:

koşturmaca hiç bitmiyo tatlım hazırlıklara başladınmı aslıcım bu arada benim bacım nerelerde biliyomusun :uhm:

hazancık bi görünüyo bi kayboluyo kaydirigubbakcemile3
cumartesi gelsinler konuşulacak herşey ablacım..
henüz bi hazırlığımız yok..
söz bayramdan sonra

hazancık bi görünüyo bi kayboluyo kaydirigubbakcemile3
cumartesi gelsinler konuşulacak herşey ablacım..
henüz bi hazırlığımız yok..
söz bayramdan sonra

hayırlısı bebeğim sendende hayırlı haberler bekliyoruz:teytey:

kızlar dün ben yine internette o meşhur kıyafet araştırmalarımı yaparkene bi elbisede bittimmm yanee..
aşkımın takımı siyah parlak aldık.
bende siyah saten bu elbise çok hoşuma gitti.hemde kargo dahil 60 lira.eve teslim.adreste ödeme.:1shok:

Heeeççç Beğenmediiimmmmmm
164f.gif

Derenimmmmmmmm Nerdesin sen :1shok:
Merak ettik melekim seni :kedi:

Buralardayım Canım dün çok yoğundum mafoldumben birazdan yine yoğunlaşabilirim :gitme: okudum mesajlarınızı hepinizi çok seviyorummmmmmm canımsınız benimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

hazanım sende hoş geldin bir görünüp bir kayboluyosun nerelerdesin yavvvffff

164f.gif

Buralardayım Canım dün çok yoğundum mafoldumben birazdan yine yoğunlaşabilirim :gitme: okudum mesajlarınızı hepinizi çok seviyorummmmmmm canımsınız benimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Aman tek yoğunluk olsun Derenimm, biz seni öslesekte katlanırız.
Yeterki kötü bişi olmasın opuyorumnanaktan

Aslışım o elbise aradığın "SADE" kavramına uymuyo bence,
Çok şatafatlı bi dekoltesi var sankim sengözlerimebaksanab

164f.gif

aa nıye begenmedın yaa ben cok begenmstm amaa....

ooh aman baska bsey olmasnda cnm tek sorun yogunlugn olsn wlla aklımz snde kalıyoo..

X