Allah'ıma çok şükür

preedsedle kacinci ayda.hamile kaldin cnm

İnslh canm Allah yardımcımiz olsun

Hayirli olsun canim. Dunyanin en guzel sesi  hele birde o hareketleri bir hissett ayaklarini yerden kesiyor resmen

Çok güzel bi duygu ben kendi bebegimin ilk kalp sesini duyduğunda o ana kadar erkek sanmıştım. Sonra birden sanırım kız bu dedim çünkü çok narin, çok zarif, kuş gibi gelmişti o kalp sesi bana.

Canm yapcm diyrm aklmdan ckmyor nasl yapcm inan bilmyrm ya

mesela eşinle tatile git yada kendine aktivite yap kafanı başka şeylerle meşgul et inan ben bu siteye girince daha kötü oluyordum ve girmeyi bıraktım hiç birşey araştırmadım kafam başka şeyle meşguldü ne olduysa o ay oldu. beyin çok güçlü birşey sana herşeyi yaptırıyor. bişeyi beklediğinde olmuyor unuttuğunda olur iyi haberlerini vermek için gir siteye bence ve doktora gitsende bir sene dolmadan asla çocuk olmuyor gözüyle bakmıyor.

Zaten bu siteye girmek arastrma yapmak beni strese sokuyor neyse karar verdim girmicem bir sure siteye

Reactions: mik
çektirdikten sonra mı hamile kaldın canım bir sorun çıkmışmıydı?bende salı günü çektireceğim biraz korku var tabi okuduklarımdan sonra
Tatlım çektirdim rahimde yapışma var histereskopi olman gerek adet zamanın gel ameliyat edecez dediler tamam dedim hamile kalmışım gidemedim sıvı açmış rahimi

Tatlım çektirdim rahimde yapışma var histereskopi olman gerek adet zamanın gel ameliyat edecez dediler tamam dedim hamile kalmışım gidemedim sıvı açmış rahimi
Ayyyy duydun muuuuu çok sevindim gülümmm sağlıklı sıhhatli bir süreç olur inşallah çok duygulandım ya

Ayyyy duydun muuuuu çok sevindim gülümmm sağlıklı sıhhatli bir süreç olur inşallah çok duygulandım ya
Sağol tatlım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere ! Ama benim Sıpa çok nazlı baş dönmesi bulantı yapıyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…