Amiinn darısı duymayanlara. Ve bebek isteyenlere olsuntatlı hanımlar bebeğimin kalp atışını duydum bugün ilk kez yüce rabbimin mucizesi çok büyükAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Duymadan önce görüntüde bişeyin hareket ettiğini gördüm doktorum o an sesi açtı ve pıt pıt kalbi atıyordu minik mucizemin muhteşem bir duyguAmiinn darısı duymayanlara. Ve bebek isteyenlere olsunömrünce duyabileceğin en guzl ses bence :)
Aminnnnn :))Duymadan önce görüntüde bişeyin hareket ettiğini gördüm doktorum o an sesi açtı ve pıt pıt kalbi atıyordu minik mucizemin muhteşem bir duyguAllahım isteyen herkese versin
Sağlıkla kucaginada al inşallah canim :) bu duyguyu bende bi gün yaşarım inşallahtatlı hanımlar bebeğimin kalp atışını duydum bugün ilk kez yüce rabbimin mucizesi çok büyükAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım sakıncası yoksa bir şey soracağım preseed jeli almayı düşünüyorum bana fikrini söyleyebilir misin senin yorumlarından okumuştum sanırım kullanacaktinAminnnnn :))
Kuzu bizde yasıyacaz mı artk ümidim kalmadı yaSağlıkla kucaginada al inşallah canim :) bu duyguyu bende bi gün yaşarım inşallah
Kullandm canm bn suanlik br sıkıntı yok düşuk yapıyor faln demişlerdi ama bn genede kullandm hamile kaldığım ay yumurtlamadan br gün önce tam olarak kullandm. Ama br gün sonra sadece vajinama sürdm. Bnce denemekte fayda var bnde kuruluk vardı çok rahat etmiştim o ay . Sperm yapısını bozma işine gelince bn katılmıyorum asilamadada jel kullanılıyor sorun olsa doktorlar kullanmaz hem zatn yapısı bozuk sperm yumurtayı dolleyemez. Bnce kullan ama ovu.testiyle veya doktorda yumurta takibi ile çok faydalı olur Allah ım aratmasn inslh hemen olur.Canım sakıncası yoksa bir şey soracağım preseed jeli almayı düşünüyorum bana fikrini söyleyebilir misin senin yorumlarından okumuştum sanırım kullanacaktin
Bilmiyorum canim inşallah yaşarız ama her zaman ümitli olmaliyiz yoksa hiç olmazKuzu bizde yasıyacaz mı artk ümidim kalmadı ya
Canm 8 ay olcak daha olmadı artk baska cocklari gordugumde icim gidiyor kendi cocgmu ne zaman sevcem diyorum rabbim buyuktur hepimizin yardmcsi olur insBilmiyorum canim inşallah yaşarız ama her zaman ümitli olmaliyiz yoksa hiç olmaz
merhab canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sen rahim filmi çektirmiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorumTam düşünmeyi kestiğim ay hamile kaldım kızlar psikolojik olarak kendinizi nolur kasmayın çünkü vücut kendini çok etkiliyor Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
Benimde 8 ay olacak canim etrafimda o kadar çok hamile insan var ki hamileliklerini anlatiyolar bende sadece dinliyorum. Ama bu ay dusunmemeye çalışacam yarin adetin 3. Günü doktora gidip proklatine baktiracam gecen ay yuksekti bu ay nasil cikacak bilmiyorumCanm 8 ay olcak daha olmadı artk baska cocklari gordugumde icim gidiyor kendi cocgmu ne zaman sevcem diyorum rabbim buyuktur hepimizin yardmcsi olur ins
İns iyi haberler alran cnm drdan ikimiznde aynyms cocuk isteme zamanmz canm ben dr gitmedm eger bu ayda olmazsa gdcmchsg cektrcm cnm yaBenimde 8 ay olacak canim etrafimda o kadar çok hamile insan var ki hamileliklerini anlatiyolar bende sadece dinliyorum. Ama bu ay dusunmemeye çalışacam yarin adetin 3. Günü doktora gidip proklatine baktiracam gecen ay yuksekti bu ay nasil cikacak bilmiyorum
Hsg düşünmüyorum canim belki ilac catlatma ignesi filan verir bi kaç ayda öyle deniyecem olmazsa tabi en son çare hsgİns iyi haberler alran cnm drdan ikimiznde aynyms cocuk isteme zamanmz canm ben dr gitmedm eger bu ayda olmazsa gdcmchsg cektrcm cnm ya
Canm 8 ay olcak daha olmadı artk baska cocklari gordugumde icim gidiyor kendi cocgmu ne zaman sevcem diyorum rabbim buyuktur hepimizin yardmcsi olur ins
Sağol canım cevap için duan için de Allah razı olsun dediğin çok mantıklı sonuçta aşılama ve tup bebek sürecinde de kullanılıyor almak çok aklıma yatıyor artık sen de inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsın evladınıKullandm canm bn suanlik br sıkıntı yok düşuk yapıyor faln demişlerdi ama bn genede kullandm hamile kaldığım ay yumurtlamadan br gün önce tam olarak kullandm. Ama br gün sonra sadece vajinama sürdm. Bnce denemekte fayda var bnde kuruluk vardı çok rahat etmiştim o ay . Sperm yapısını bozma işine gelince bn katılmıyorum asilamadada jel kullanılıyor sorun olsa doktorlar kullanmaz hem zatn yapısı bozuk sperm yumurtayı dolleyemez. Bnce kullan ama ovu.testiyle veya doktorda yumurta takibi ile çok faydalı olur Allah ım aratmasn inslh hemen olur.
Canm yapcm diyrm aklmdan ckmyor nasl yapcm inan bilmyrm yacanım bende senin gibi taktım kafama sonra bi ara aklımdan uçtu başka bir şeye yoğunlaşmıştım. o ay olduve çevremdeki herkes çocuk isteyenler hep tatilde hamile kaldı istersen bir kafa dağıt çok takma
Canm sen blirsin bende bu ay olmazsa ole denicem baktrcm canm ins iyi olur hersey canm yaHsg düşünmüyorum canim belki ilac catlatma ignesi filan verir bi kaç ayda öyle deniyecem olmazsa tabi en son çare hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?