• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ıma çok şükür

Kullandm canm bn suanlik br sıkıntı yok düşuk yapıyor faln demişlerdi ama bn genede kullandm hamile kaldığım ay yumurtlamadan br gün önce tam olarak kullandm. Ama br gün sonra sadece vajinama sürdm. Bnce denemekte fayda var bnde kuruluk vardı çok rahat etmiştim o ay . Sperm yapısını bozma işine gelince bn katılmıyorum asilamadada jel kullanılıyor sorun olsa doktorlar kullanmaz hem zatn yapısı bozuk sperm yumurtayı dolleyemez. Bnce kullan ama ovu.testiyle veya doktorda yumurta takibi ile çok faydalı olur Allah ım aratmasn inslh hemen olur.
preedsedle kacinci ayda.hamile kaldin cnm

Sağol canım cevap için duan için de Allah razı olsun dediğin çok mantıklı sonuçta aşılama ve tup bebek sürecinde de kullanılıyor almak çok aklıma yatıyor artık sen de inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsın evladını:-)
İnslh canm Allah yardımcımiz olsun ;)

Hayirli olsun canim. Dunyanin en guzel sesi :anneadayı::KK200:  hele birde o hareketleri bir hissett:KK46::KK46: ayaklarini yerden kesiyor resmen

Çok güzel bi duygu ben kendi bebegimin ilk kalp sesini duyduğunda o ana kadar erkek sanmıştım. Sonra birden sanırım kız bu dedim çünkü çok narin, çok zarif, kuş gibi gelmişti o kalp sesi bana.

Canm yapcm diyrm aklmdan ckmyor nasl yapcm inan bilmyrm ya :KK43:

mesela eşinle tatile git yada kendine aktivite yap kafanı başka şeylerle meşgul et inan ben bu siteye girince daha kötü oluyordum ve girmeyi bıraktım hiç birşey araştırmadım kafam başka şeyle meşguldü ne olduysa o ay oldu. beyin çok güçlü birşey sana herşeyi yaptırıyor. bişeyi beklediğinde olmuyor unuttuğunda olur iyi haberlerini vermek için gir siteye bence ve doktora gitsende bir sene dolmadan asla çocuk olmuyor gözüyle bakmıyor.

mesela eşinle tatile git yada kendine aktivite yap kafanı başka şeylerle meşgul et inan ben bu siteye girince daha kötü oluyordum ve girmeyi bıraktım hiç birşey araştırmadım kafam başka şeyle meşguldü ne olduysa o ay oldu. beyin çok güçlü birşey sana herşeyi yaptırıyor. bişeyi beklediğinde olmuyor unuttuğunda olur iyi haberlerini vermek için gir siteye bence ve doktora gitsende bir sene dolmadan asla çocuk olmuyor gözüyle bakmıyor.
Zaten bu siteye girmek arastrma yapmak beni strese sokuyor neyse karar verdim girmicem bir sure siteye

• Beğen
Reactions: mik
çektirdikten sonra mı hamile kaldın canım bir sorun çıkmışmıydı?bende salı günü çektireceğim biraz korku var tabi okuduklarımdan sonra
Tatlım çektirdim rahimde yapışma var histereskopi olman gerek adet zamanın gel ameliyat edecez dediler tamam dedim hamile kalmışım gidemedim sıvı açmış rahimi

Tatlım çektirdim rahimde yapışma var histereskopi olman gerek adet zamanın gel ameliyat edecez dediler tamam dedim hamile kalmışım gidemedim sıvı açmış rahimi
Ayyyy duydun muuuuu çok sevindim gülümmm sağlıklı sıhhatli bir süreç olur inşallah çok duygulandım ya :dua:

Back