- 23 Haziran 2017
- 90
- 28
- 88
- 36
- Konu Sahibi Cimcimekizim
Seneye cimcime prenseslerle fırfırlı tokalarla sac bantlarıyla minik prenseslerle ailemizle sağlıkla oğlumuza ve eşimizle bir bayrama erişmek dileğiyle amin Allah ım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oğlanlar böyle yumurtlama gunu falan bilmiyodumama çok nadir olur bizde ilişki o yüzden ben yumurtlama gününe denk geldiklerini düşünüyorum... hatta bu 3 numarayı herşeyi bildiğim halde adet bitimi olmaz nasılsa diye düşünüp korunmadik meğer yumurta kalmış demekki kısmet işte rabbim böyle uygun görmüşIlk günü atla canim atık yumurta olabiliyomus 1 gün sonra başla Allah rast getirsin inşallah ilk hamiş haberi senden olur bakarsin
Canım senin 2.cocuk galiba şimdiden olmazsa diye düşünme bende 3 oğlan ben napiyimriske girip bidaha deniycem...allah yazmışsa olur bence....biz bildiklerimizi yapalım da sonrası takdir.....Bu ara çevredekilerin cinsiyetlerini hissediyorum ama 2. çocuğum ne olur kestiremiyorum bi kesin olur kızım diyorum bir de hiç olmucam kiz annesi gibi hissediyorum saglikli sihgatli saglikli bi kizim olsun insallah buraya yazdıklarımı kızıma okuyorum belki kızlar sever böyle seyleri anı hep yazdıklarım
Adetten hemen sonraki günümü ilişki olmuştu ne zaman olmuştu canim?Bende oğlanlar böyle yumurtlama gunu falan bilmiyodumama çok nadir olur bizde ilişki o yüzden ben yumurtlama gününe denk geldiklerini düşünüyorum... hatta bu 3 numarayı herşeyi bildiğim halde adet bitimi olmaz nasılsa diye düşünüp korunmadik meğer yumurta kalmış demekki kısmet işte rabbim böyle uygun görmüş
Evet canım Allah 'in izniyle 2. Olucak nasip Tabi de gönlüm koz istiyo Rabbim ne isterse o olucak bizimki vakit geçirmece hepsi boş sizde sadece şans artıyo bol dua ediyorum bide sirke tüketimini arttırdım bu ara Allah hepimizin gönlüne göre versinCanım senin 2.cocuk galiba şimdiden olmazsa diye düşünme bende 3 oğlan ben napiyimriske girip bidaha deniycem...allah yazmışsa olur bence....biz bildiklerimizi yapalım da sonrası takdir.....
Canim bisi sorucam ilk cocuk göbeği aşağıya bakarsa arkası erkek yukarı bakarsa kiz.ensedeki sac hizası düz ise arkası erkek v şeklinde ise kiz bide ense kökündeki saçlar aşağı bakıyorsa kiz yukarı bakıyorsa erkek gibi şeyler var doğrumu hiç duymusmuydunCanım senin 2.cocuk galiba şimdiden olmazsa diye düşünme bende 3 oğlan ben napiyimriske girip bidaha deniycem...allah yazmışsa olur bence....biz bildiklerimizi yapalım da sonrası takdir.....
hiç duymadım canım ama senin şu sirke nasıl oluyor onu anlamadım....içiyormusun dümdüz bardaklaCanim bisi sorucam ilk cocuk göbeği aşağıya bakarsa arkası erkek yukarı bakarsa kiz.ensedeki sac hizası düz ise arkası erkek v şeklinde ise kiz bide ense kökündeki saçlar aşağı bakıyorsa kiz yukarı bakıyorsa erkek gibi şeyler var doğrumu hiç duymusmuydun
Aynen adet ten hemen sonraki iliski de oldu...bikere ydi zaten o yüzden hatirliyorumAdetten hemen sonraki günümü ilişki olmuştu ne zaman olmuştu canim?
Asidiklrstiriomus sirke canim aslında vajinaya düş yapın diyolar ama ben korktum hassas bölge zarar verir falan zararda verebilirmiş ağzımla suya damlatıp icicem beyaz sirkehiç duymadım canım ama senin şu sirke nasıl oluyor onu anlamadım....içiyormusun dümdüz bardakla
Hoşgeldin canim yenimi başladın çalışmalara? Allah gönlüne göre versin inşallah cümlemizin seninkini de o kıyafetler saçlar dilleri tam bi cimcik oluyorlar dua edelim birbirimize yazmak paylaşmak iyi gelio insan çok takılıoMerhaba bayanlar benim cocugum yok hamilelik icin ugrasiyorum ve hep rabbime dua ediyorum saglikli olsun ama ilk evladim kiz olsun diye . Kiz cocugu cok farkli ya Rabbim hepimize nasip etsin insallah bi an önce
Ocakta basladim canim 1 kere regl olup sonrasinda hamile kaldim fakat sagliksiz gebelikti nasip olmadi onun ustune 1 regl gorup calismalara basladim bakalim bat 1 temmuz bekliyorum sabirsizlikla cok kafama takiyorum insallah Rabbim hepimize gönlümüzden geceni nasip etsinHoşgeldin canim yenimi başladın çalışmalara? Allah gönlüne göre versin inşallah cümlemizin seninkini de o kıyafetler saçlar dilleri tam bi cimcik oluyorlar dua edelim birbirimize yazmak paylaşmak iyi gelio insan çok takılıo
Amon canim cümlemizin inşallah az kalm9s belirti var mi.elde degilki insan takıyo isteOcakta basladim canim 1 kere regl olup sonrasinda hamile kaldim fakat sagliksiz gebelikti nasip olmadi onun ustune 1 regl gorup calismalara basladim bakalim bat 1 temmuz bekliyorum sabirsizlikla cok kafama takiyorum insallah Rabbim hepimize gönlümüzden geceni nasip etsin
Kasiklarimda cok hafif agri var ama psikoljik mi bilmiyorm sizin bat ne zamanAmon canim cümlemizin inşallah az kalm9s belirti var mi.elde degilki insan takıyo iste
Psikolojikde olabilir belirtice inşallah tutunmustir bebek ben regliyim su an bitse başlıcam çalışmalara ilk ay bakalımKasiklarimda cok hafif agri var ama psikoljik mi bilmiyorm sizin bat ne zaman
Hadi bakalim hayirlisi burdan birbirimizle paylasiriz sonuclariPsikolojikde olabilir belirtice inşallah tutunmustir bebek ben regliyim su an bitse başlıcam çalışmalara ilk ay bakalım
Aynen canım hayirlisiyla insallahHadi bakalim hayirlisi burdan birbirimizle paylasiriz sonuclari