• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım sağlıklı cimcimeee bir kızım olsun cimcimemmmm

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
36
Sağlık en başı kızlar ama bir oglum var 3 yaşında bir de kızım olsun deli gibi istiyorum bu ay çalışmalara başlıcaz..adetimden sonra..bana yarenlik edermisiniz birlikte konuşalım hamileyim haberinize inşallah kiz haberinize sizlerle paylaşayım vakit geçmiyor .yumurtlama öncesi deneyeceğim kalsiyum ağırlıklı beslenecegim sola yatma var birde eşim e sıcak dua almasını isteyeceğim nolur dua edelim kızlar beni yalnız birakmayin memleketimden çok uzak bir şehirdeyim bi başıma bana yoldaş olun en başı sağlık olumsuz yorum olmasın lütfen ama çok özeniyorum elimde değil cimcime bir kızım olsun eşim sarışın ona benzeyen min-nan bir kiz cocugu.bekarlenden hayalim bir erkek bir kiz abi olur oglum da..buyuk konuşmayın ama 3. Yu düşünmek istemiyorum çalışıyorum zaten BENI YALNIZ BIRAKMAYiN

Bide bol dua en başı tabi her gün 100 ihlas okuyorum 4 cuma üst üste 1000 ya evvel çektim bi yerde okumuştum.yarin arefe 1000 ihlas okuyacağım Rabbim silekleto kabul edermiş. Niyetim halis Rabbim görsün benim gibi kız icin delirenleri bekliyorum konuşalım dua edelim birbirimize

Böyle bir kızım olsun sagliklaaa

Eklentiler

• Screenshot_20170623-160943.png
    Screenshot_20170623-160943.png
    147,6 KB · Görüntüleme: 356
Benim ikinci kızım yolda Allah sanada nasip etsin inşlh sağlıklı yumuduk bi kız :)))
Aminnn kimse cvp yazmadı diodum bnce..Allah bağışlasın prenseslerini kızı erkeği yok evlâdım sağlıklı olsun da kızlar daha bi cimcik oluyo ilişkiye ne zmn grdun canim hamilesin bana da dua edermisin sağlıklı bi kiz evladı icin başkalarının duaları daha makbulmus

Aminnn kimse cvp yazmadı diodum bnce..Allah bağışlasın prenseslerini kızı erkeği yok evlâdım sağlıklı olsun da kızlar daha bi cimcik oluyo ilişkiye ne zmn grdun canim hamilesin bana da dua edermisin sağlıklı bi kiz evladı icin başkalarının duaları daha makbulmus
Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sana inş. İlk kızım sık ilişki hatta baya baya sık ilişki ile oldu ( ilk evlendiğim günler) ikinci yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğüm gün oldu muhtemelen yumurtlamadan bi iki gün önceye denk geldi ve ilk ilişki dışarı ikinci içeri oldu aynı gün bi saat arayla. Çok açık seçik yazdım k.bakma ama faydalı olur inş :))

Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin sana inş. İlk kızım sık ilişki hatta baya baya sık ilişki ile oldu ( ilk evlendiğim günler) ikinci yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğüm gün oldu muhtemelen yumurtlamadan bi iki gün önceye denk geldi ve ilk ilişki dışarı ikinci içeri oldu aynı gün bi saat arayla. Çok açık seçik yazdım k.bakma ama faydalı olur inş :))
Bunu hep diyolar ilki dışarı ikinci içeri demek etkili adet dongun nasil kaç günde bir adetin kaç gün sürüyü? sık ilişki hergünmü ?günde bir kacmi canim

Bunu hep diyolar ilki dışarı ikinci içeri demek etkili adet dongun nasil kaç günde bir adetin kaç gün sürüyü? sık ilişki hergünmü ?günde bir kacmi canim
İlk evlendiğimde her gün bi kaç defaydı :KK16: adet döngüm ilk gebeliğimde 28 gün ikincide 30 gündü 14. Günün gecesi oldu. Adetim 6 gün sürüyor. En önemlisi ikinci ilişki olması bence bide yumurtlamadan önce

Merhaba canım...bende sendenim..2 oğlum var 1 kızım olsun diye deli olanlardanım..Haziranda denedim ama sanırım erken bıraktık döllenme olmadı...Kadir gecesi bütün gece bunun icin dua ettim Allah ben dahil isteyen herkese nasip eder insallah

İlk evlendiğimde her gün bi kaç defaydı :KK16: adet döngüm ilk gebeliğimde 28 gün ikincide 30 gündü 14. Günün gecesi oldu. Adetim 6 gün sürüyor. En önemlisi ikinci ilişki olması bence bide yumurtlamadan önce
Canım birde bu bir dışarı bir içerinin mantıgı nedir ya anlayamadım. Bir de kizlarin Çin takvimine baktin mi

:KK52:
Canım birde bu bir dışarı bir içerinin mantıgı nedir ya anlayamadım. Bir de kizlarin Çin takvimine baktin mi
İlk kızım Çin ve Rus'ta erkek bu ikisinde de kızdı. Bu ikinci ilk mevzusu bizde kazara oldu :KK45: sonradan kız bebek için yapılan bi yöntem miş öğrendim. Mantık şu. Y spermleri en hızlı spermler . İlk boşalmada dışarı dökülüyor. 2. Boşalmaya x ler kalıyor :)):oops:

:KK52:
İlk kızım Çin ve Rus'ta erkek bu ikisinde de kızdı. Bu ikinci ilk mevzusu bizde kazara oldu :KK45: sonradan kız bebek için yapılan bi yöntem miş öğrendim. Mantık şu. Y spermleri en hızlı spermler . İlk boşalmada dışarı dökülüyor. 2. Boşalmaya x ler kalıyor :)):oops:
Himmm şimdi çaktımmm içeriği...çin takvimine takılmamak lazım o zaman

Denicem bu ay canim kafama yattı bol dua ile sık ilişki ve yumdan önce zaten 2 yada 3 gün şans oluyor yumurtlama oncesi

Merhaba canım...bende sendenim..2 oğlum var 1 kızım olsun diye deli olanlardanım..Haziranda denedim ama sanırım erken bıraktık döllenme olmadı...Kadir gecesi bütün gece bunun icin dua ettim Allah ben dahil isteyen herkese nasip eder insallah
Hoşgeldin canim çok farklı bi duygu herkes bu kadar istemeyebilio ama benim kiz kardesim yok oyle kuzenim falanda yok herseyi gectim kizlar cok cimcik oluyo..hep hayalim beyaz fırfırlı dön beyaz üst beyaz bantla elimde gezdiriom onu.en başı sağlık Rabbim sağlıkla versin kadir gecesi aynen bnce bugün arbedede oglen ile akşam arası 1000 ihlas okucam Allah kabul etsin dualarımızda olalım canlar..Allah kabul etsin

Back