Allahim nedir bu basima gelerler boyle

Allah Allah. Ben bu sefer kontrole gittigimde neyim var neyim yok belli olacak.
Yumurtanin catlamadigini nasil tespit ediyorlar peki?

onu kan testi yoluyla bakabiliyorlar. Vajinal yoldan da yumurtalıklarına bakarlar. Doktora bağlı. Benimki ni rahimden parça aldı patalojiye gönderdi orda çıktı yumurtam çatlıyormuş ama yeteri kadar büyümüyormuş buda gebeliği engelliyormuş. klomen ve çatlatma iğnesine başlicam bende bebek için.

Bu ay ben de testlerimi yaptiracagim insallah. Her seyin hayirlisi.
Rabbim bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip eder inşallah. .

Canim peki klomenle kac yumurtan oldu bebek tuttu mu

benim bir yumurtalığımda 1 adet yumurtam vardı oluşmamıştı başka. çok güzel büyümüş dedi doktor çatlattı yumurtamı iğne ile. Ama malesef hamile kalamadım. Olmadı. Eylülde olmuştum. 2 ay da ara verdik bazı testler yapılması gerekiyordu yapıldı. rahim filmi, rahimden parça alınıp patalojiye gönderildi. Vs. .Sonuçlarımda bir şey çıkmadı sadece yumurtam yeterince büyümüyormuş bu yüzden hamile kalamıyorum. Yumurta uyarıcı klomen kullanmaya başlayacağım önümüzdeki ay çatlatma iğneside kullanıcam. Onlarsız olmaz sanırım yumurtam büyümüyor çünkü. Şuanda rahimde yara var 34 gün oldu yaktırdım. İlişki yasak zaten. 14ünde kontrolüm var bakalım geçmiş mi yaram. geçmediyse klomen zor görünüyor.

Ins gecmistir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…