Allahim nedir bu basima gelerler boyle

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhabalar kizlar. Benim yumurtlama problemim var. Once adetlerim duzensizdi yumurtam yoktu. Bir defa asilama yaltirdim ve adetlerim duzene girdi yumurtlamaya basladim. Hemde cift cift yani iki yumurtam buyuyor olgunlasiyor ama gel gorelim ki catlamiyor. Bu yumurtalarla basim belada. Ahh bi catlasalar ikizim olacak. Doktora gitmiyorum gitmiyorum kasiklarim agriyo acaba yumurta varmi diyorum gidiyorum iki yumurtam buyumus ama catlamayip kiste donuyor. Basina boyle bisey gelen varmi bu arada catlatma ignesi de nafile o da catlatmiyor yumurtalarimi.

Acaba tüpler de mi sıkıntı var senin. Benimde doktor eğer yumurtan çatlamassa kist olur dedi tüplerden atılması gerekiyor dedi. tüplerin tıkanık olabilme ihtimali var mı acaba ? ondan mı kist yapıyor ?

Acaba tüpler de mi sıkıntı var senin. Benimde doktor eğer yumurtan çatlamassa kist olur dedi tüplerden atılması gerekiyor dedi. tüplerin tıkanık olabilme ihtimali var mı acaba ? ondan mı kist yapıyor ?
bilmiyorum ki benim fsh tavanlardaydı şimdi düzelmeye başladı oda aklıma geliyor ama bilmiyorum

bilmiyorum ki benim fsh tavanlardaydı şimdi düzelmeye başladı oda aklıma geliyor ama bilmiyorum

Yumurta catlamadigi zaman kist mi oluyor? Peki benim her ay adetten önce olan kistlerim adetle atiliyor acaba yumurtam catlamayip kiste mi dönüşüyor?
Biz de bebek istiyoruz ama bunu bilmiyordum. Cok ilginç.

Yumurta catlamadigi zaman kist mi oluyor? Peki benim her ay adetten önce olan kistlerim adetle atiliyor acaba yumurtam catlamayip kiste mi dönüşüyor?
evet canım her ay bir kadında adetli iken 7 8 yumurta bulunur 10 gün boyunca farklı boyutlara gelir ve 10. günden sonra sadece birtanesi büyür 18ve 26 mm olunca yumurta çatlar ve sperm ile karşılaşıp döllenirse bebek oluşur endometrium duvarıı yeteri kalınlıkda olursa rahim duvarına yerleşir ve gebelik başlar. ama yumurta çatlamazsa büyür ve kistte dönüşür. bu da ya adetle atılır yada çok büyükse adet gecikebilir ve bir ay sonra atılır vucuttan

Ne bicim yumurtaymis sendeki catlatma igneside catlatamiyor
Bence surpriz bir sekilde hamile kalacaksin birgun catlayacak doktorlar ne diyo bu duruma

Ne bicim yumurtaymis sendeki catlatma igneside catlatamiyor
Bence surpriz bir sekilde hamile kalacaksin birgun catlayacak doktorlar ne diyo bu duruma
ah ah doktorlar ne desin hep tüp bebek bende ısrarla hayır diyorum bi çatlasalar ikizim olacak da çatlamıyorlar :) senin üçüz bebeğin mi var

Soğan kürünü deneyin ;3ay istikrarlı yapın diyetler beraber

tedaviyle mi oldu peki benim tedavisiz 2 yumurtam oluyo ama çatlamıyor
Ben pek fazla anlamiyorum benimde kendiliginden senn gibi iki falan oludurdu hep sonra rabbim nasip etti iste birgun catlayacak aklindan cikar istersen catlamaz diye

Ben pek fazla anlamiyorum benimde kendiliginden senn gibi iki falan oludurdu hep sonra rabbim nasip etti iste birgun catlayacak aklindan cikar istersen catlamaz diye
ay allahım ne büyüksün sen yarabbim ne büyük bir mucize :)

Zayıfla olsanız doktorlar 5kilo daha verin diyor ...metabolik ranhatsızlığınızdan ,piko yani
yok yok bende piko felan yok yumurtlama tembelliği ve adet düzensizliğim vardı adetlerim düzeldi yumurta düzeldi tek sorun çatlaması şimdi

ay allahım ne büyüksün sen yarabbim ne büyük bir mucize :)
Evet canim darisi insallah basina cok cok zorlugu var ama olsun dunyanin en guzel duygusu
Ins.sende herkeste tadar bu duyguyu sayet hamile kalirsan catlamayan yumurtan catlarsa hamile kalirsan yaz bana olurmu

Evet canim darisi insallah basina cok cok zorlugu var ama olsun dunyanin en guzel duygusu
Ins.sende herkeste tadar bu duyguyu sayet hamile kalirsan catlamayan yumurtan catlarsa hamile kalirsan yaz bana olurmu
sen hiçbirşey içmedin mi ot bitki ilaç vs veya doktora hiç gitmedin

Benim doktorum öyle demişti. Kiste dönebilir demişti. Ama ben klomen içiyordum büyüdü çatladı. Atılmazsa tüplerden kiste dönüşebiliyormuş.

Benim doktorum öyle demişti. Kiste dönebilir demişti. Ama ben klomen içiyordum büyüdü çatladı. Atılmazsa tüplerden kiste dönüşebiliyormuş.
Allah Allah. Ben bu sefer kontrole gittigimde neyim var neyim yok belli olacak.
Yumurtanin catlamadigini nasil tespit ediyorlar peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…