oldu guzelim seni Allah yanina alsin geride biraktigin adam baska birini bulup gununu gun etsin 1yil sonra hatirlanmayan bir hatira olarak bir cercevede resim oluvermissin............kalk silkelen biran once sana bunu yapanlara inat ayaga kalk saril hayatina askina evliligine deger vermemis ustelikte o kadar lafa maruz kaldigin adam icin birde depresyon oldu canim dusun bir kere kac insan var yeryuzunde gozu gormeyen, yuruyemiyen ,organ bekleyen ,evladini kaybeden ,ailesini yitiren, bosanan ,issiz kalan,iflas eden yazsak sayfalar yetmez ama herkez al beni Allahim yanina demiyor gencsin meslegin var sapasaglamsin onunde ne guzel uzun upuzunnnnnnnnnnnnnnnnn yillar var 1yil sonra gulersin bu actigin basliga hemde .....................oranla yani sil o hayatinin kismini onune bak seni sevenleri uzmenin alemi ne hayat nasil guzel nasil civil civil biryerlerde seni sevip ayaklarini yerden kesicek seni mutluluktan delirtcek biri var oda seni bekliyor karsilasacaginiz gun icin ona bunu yapmaya hakkin yok zaman herseyin ilacidir arkadasim yeterki umudun olsun hayallerini sakin birakma o bir avuc densiz insana inat ABLA LAFI DINLE...............:))
kesinlikle katılıyorum.acınıda çok iyi anlıyorum,sanki geri kalan hayatında artık hep bu acı yaşayacakmışsın,bu günler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama öyle değil! bir süre sonra sen bile farkına varmadan hayatın nasıl değişip güzelleşecek.arkana dönüp baktığında belki çok şaşıracak,belki kendine çok kızacaksın değmeyen biri için kendine bunları yaşattığına.hiçkimsenin senden daha değerli olmadığını asla unutma.aklından ölümü çıkar lütfen,beterin beteri var.Allah daha büyük acılar yaşatmasın!şimdi olabildiğince güçlü olman ve hayatında yepyeni bir sayfa açıldığına,birsürü yeniliğin ve güzelliğin seni beklediğine inanarak sabırlı olman gerek! şu mübarek günlerde rabbimden sana,seni güzel günlerine ulaştıracak sabırlar diliyorum a.s. ama bunda seninde çaban olmalı a.s hadi,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz a.s