canım valla okuyunca keşke ben olsam dedim yerinizde...burda o kadar bebk isteyen varki sizin üzüldüğünüz şeye onlar dünyaları verir..bunlardan biride benim 6 yıldır uğraş,ilaç kullan olmasın ya bizim gibi olsan..bizde ilk başta sizin gibi düşündük..1 hafta günüm geçti diye eşim hamileyim deme sakın bana dedi neymiş borcumuz varmış..ama şimdi çok pişman..ne kadar zorluklardan geçtik bebişimiz olsun diye halada uğraşıyoruz..ama siz istemiyorsanız allah gönlünüze göre versin...tüm isteyenlerede tez zamanda bebişler nasip etsin...
geri çekme yöntemıyle korunuorduk eşim prezarvatif sevmıoo e bende çocuk olmadan spiral taktıramadım takmıolarmıs testte 100% deilmiş ki ufff
slm kimse varmı adetim 2 gün geçti bugün test yaptım ikinci çizgi biras belli oldu ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor 6 aydır çocuk tedavisi görüyorum eğer hamileysem çok mutlu olucam sizce hamilemiyimdir
bence hamilesin hayırlı olsun
geri çekme yöntemıyle korunuorduk eşim prezarvatif sevmıoo e bende çocuk olmadan spiral taktıramadım takmıolarmıs testte 100% deilmiş ki ufff
ya ben okdudum okudum okudum..
amam geri çekme yöntemi nedir,anlayamdım..
yani bu hanım bu yöntemlemi hamile kalmış,bunu yapmamışta mı hamile kalmış!
yahu biz bile haplar var diye biliyoruz.(kaldı ki bir kez iltahap kapmıştım ve farklı bir rahatsızlığımdan dolayı adet günlerim düzensizdi,doğum kontrol hapı kullandım)
yani,bence zorlayııcı bir engelin yoksa (kredi ödemek,eşinin işsiz kalması vs..) 'akılsız başın cezasını göbekler çeker de' pırtlat bi tane:)
ya 9 gün gecikme ile meme uçları hemn koyulaşmaz die biliyorum ben,,benim koyulaşması aylar sonrasını bulmuştu,,sen test al en iyisi bu,,bebek geliyosa da sakın aldırma o dedğin şeyler inan geçici
bebekle de oluyor herbişi,,
kızlar eczaneden test aldım yptım tek cızgı cıktı ıkıncı bı gıdım bıle gösukmuyo ınanmadım bıde kan testı yaptırdım o da negatif bu arada benı anlamayabılırsınız cocuk ıstemedıgım ıcın ama ınanınkı gelecegımı garanti altına almadan bu dunyaya bı cocuk getiirirsem ve onun ıhtıyaclarını karsılayamayıp mutsuz olursam ne anladım ben bu annelıkten çunku bu cocuk meselesı buyuk bı rısk maddi acıdanda manevi acıdanda bı de olaya bu acıdan bakın arkadaslar
kızlar eczaneden test aldım yptım tek cızgı cıktı ıkıncı bı gıdım bıle gösukmuyo ınanmadım bıde kan testı yaptırdım o da negatif bu arada benı anlamayabılırsınız cocuk ıstemedıgım ıcın ama ınanınkı gelecegımı garanti altına almadan bu dunyaya bı cocuk getiirirsem ve onun ıhtıyaclarını karsılayamayıp mutsuz olursam ne anladım ben bu annelıkten çunku bu cocuk meselesı buyuk bı rısk maddi acıdanda manevi acıdanda bı de olaya bu acıdan bakın arkadaslar
KIZLAR ADETİM 9 GUN GECIKTI WE GOGUS UCLARIMDADA HAFİF KOYULASMA WAR HAMILEMIYIM ACABA COK KORKUYORUM HAMILE KALMAK ISTEMIORUM DAHA YENI EWLIYIM EWLILIGIMIN TADINI CIKARMAK,İŞİMDEDE İSTEDİGİM POZİSYONA GELMEK IÇIN HAMILELIGE ÇOOOK ERKENN :1no2::1no2: