- Konu Sahibi civciv1981
-
ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....
VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM
YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:
BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz
bütün işler eşime kaldı,yemeğimde sağ olsn eşim yapıyo.onn yapmasına alşkn olmdğm içn üzülyrm ve iyi olupta kendi işlermi kendim görmeyi özledm yaa,dışarda gezmeyi çok özledm.hayırlsyla bebşlermn kalp atışlarını duysydm.çok güzel br duygu olmlı...
tebrikler civciv gözünaydın allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin çok güzel duygularını anlatmışsın duygulandım darısı isteyenlere nasip olsun
tüm arkadaşların ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar
canım tebrikler..allahım hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inşallah...:1hug:
ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....
VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM
BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz
Hayırlı olsunallah herkese nasip etsin inşallah.Ben anlamadım siz normal yollamı hamile kaldınız?Bende yeni tüp bebek yaptırdım ilk denememdi sonuç negaif çok kötüyüm bir mucize olurmu diyorum kendi kendime ama çok umutsuzum.
civciv canım...bebişlerini ne zaman görmeye gidiyorsun..kaç haftalık oldun sen...
bendü tüp bebek yaptırıcam ama böyle tutmayanları duyunca endişeleniyorum.acaba tutmamasının sebebi neydi?sorununuz neydi.yol göstermek açısından sorabilirmiyim.
Hayırlı olsunallah herkese nasip etsin inşallah.Ben anlamadım siz normal yollamı hamile kaldınız?Bende yeni tüp bebek yaptırdım ilk denememdi sonuç negaif çok kötüyüm bir mucize olurmu diyorum kendi kendime ama çok umutsuzum.
canım sakın umutlarını kaybetme allahın mucizeleri okadar cokki herzaman bi umut besle içinde rabbim inşallah sanada aynı mutluğu yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?