Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

anladım canım allah hayırlısını nasip etsin inşallah ve guzel haberler getir bize

nur cum nasılsın neler yapıyosun bi süredir yoktun hayırlısı canım..a.s.

canım benim hatırlanmak ne güzel....iyiyim...net yok elimin altında giremiyorum...tedavi yok dondurulmuş transferinden vazgeçtik....kendi haline bıraktım yani....Mevlam nasip eder inşaallah....sen nasılsın...merkezfde karar kıldın mı:1hug:

inşş bebeğine kavuşursun canım..niye dondurulmuşların dursunmu öyle canım yaa..neyse hayırlısı olsun.......ben merkez olarak bursa acıbademi düşünüyorum .karar verdim gibi aklımda bir dr daha var..onunlada görüşmeliyim bayramdan sonra birinde başlarım bir aksilik çıkmazsa inşşş..allahım bizi meleklerimize kavuştursun inşşş..canım ara sıra yaz kendini özletme çok öpüyorum..a.s.

tebrik ederim canım maşaşllah bak tekrar denemene gerek kalmamış kendiliğinden hamiş kalmışsın böle oluyormuş duyuyordum hep rabbim yüzüne gülmüş allah sağlıcakla doğurup kucaklamanı nasip etsin inşallah bebeğini

Canımmmmmmm TEBRİK EDERİM .Hayırlı olsunnn RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH.

Kizlar cok teşekkür ediyorum tebrikleriniz için allahim sizlerede nasip etsinnn inşallah...

Nur canim azminden vazgeçme bence tekrar dene belki rabbim bu sefer güler yüzüne

hep duyardım ama böyle kendiliğinden hamile kalanlar hep kadın problemlerşnden muzdarip olanlardı
öyle bir umut oldun ki yüreğime..allah inşallah bir gün bizi de umut veren makamına yükseltsin..
çok sevindim arkadaşım..dualarında biiz de unutma nolur...sonuna kadar duacınım bebeğini sağlıkla taşıyıp sağlıkla dünyaya getirmen dileğiyle..gözün aydın..gözümüz aydın

yani seni bosuna aglatti o kadar pis adamklava:

cuvcukum :)) mide bulantilarin siklastimi kasiklarinda agri varmi??ne zaman gormeye gideceksin yegenimi????

canım mide bulantılarım azaldı ama kasık ağrılarım hala devam ediyor cumaya ancak keseyi goreceğiz dahaaa yegenin biraz nazlı kendini kolay kolay göstermiyoo tatlımmm

canım cok teşekkür ediyorum yüce allahım inşallah hepinize aynı mutluğu yaşatır :Saruboceq:

demek doktorun bu % 1 ihtimal demiş ha...her şeyi bilime bağlamak insanın şaşırmasına neden oluyo böyle:))
yüzde 1 ihtimali yaşayan kimbilir kaç şanslı kişi vardır ki bu da ihtimali yüzde 1 olmaktan çıkarır
yüzde sıfır ihtimalle hazreti meryem hamile kalmadı mı hz isaya??????
veren allahtır...ona sığınıyorum ondan istiyorum
bebeğin allahın bir armağanı ve o armağandan ben de istiyorum rabbimden..layık görürse bebeğimin anneliğine ben de bir gün anne olurum ihtimal vermeyen dokorlara inat:))

arkadaşlar ya bişey soraca.. siz rahat hareket edebiliyormusunuz?ben evden çıkmaya korkuyorum bişey olur diye?yemeğimide ben yapamıyorum sizde öylemisiniz ya??

bütün işler eşime kaldı,yemeğimde sağ olsn eşim yapıyo.onn yapmasına alşkn olmdğm içn üzülyrm ve iyi olupta kendi işlermi kendim görmeyi özledm yaa,dışarda gezmeyi çok özledm.hayırlsyla bebşlermn kalp atışlarını duysydm.çok güzel br duygu olmlı...

tebrikler civciv gözünaydın allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin çok güzel duygularını anlatmışsın duygulandım darısı isteyenlere nasip olsun
tüm arkadaşların ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…