Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

civciv1981

**BALLI BADEMİMM**
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.187
4
681
43
İstanbul
ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....

VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM

YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:

BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
canım inan çok sevindimm.Tebrik ederim gözün aydınhihoyyythihoyyyt:dance::dance:
Rabbimin işine kimse akıl sır erdiremez..Uöutlar hiç bir zaman tükenmemeli..
Allahım inşallah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhh..

canımmmmmmmm tebrık ederım Allahım kucagımızada almayı nasıp etsın kendı kan degerlerımı duydugumdakı kadar sevındımmm yaşasın ya hamişimmmmmmmmmm benım kocaman opuyorum senıde yıgenımıde ŞenizŞenizŞeniz

tebrik ederim hayırlısı olsun,sağlıklı olsun, analı babalı büyüsün diim şimdiden doğumdan sonra göremem bidaha heralde seni:)

kızlar cok teşekkür ediyorum rabbim isteyen herkezin yüzünü guldursun bu mutluluk anlatılacak gibi değil yaa :)

maşaallah Allah analı babalı büyütsün. hepimize hayırlı yuva ve evlatlar nasip etsin Rabbim.

tebrikelr canım gözünüz aydın... sağ salim sağlıklı bir şekilde kucagına alasın bebişini a.s.

Canım tebrik ederiiiiiimmmmmmm.:teytey::teytey::teytey: Maaşallaahhhhhh Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip eder inşallah. hihoyyythihoyyyt

canım çok çok çok sevimdim.Allah tamamına erdirsin.duygularını öyle güzel yazmışsın ki inan içim kıpır kıpır oldu.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.sevgiler...

civciv tebrik ederim :teytey::teytey: sabah sabah ne güzel bir haber bu, Allah büyük, demek ki vakti yeni gelmiş bebişinin. Allahım sağlıklı bir hamişlik geçirip sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah

kaydirigubbakcemile2hayırlı olsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ALLAH HEPİMİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH...... :CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

:sm_cool::sm_cool:aayyyyyyyyyyyyyy civcivvvvvvvvvvvv bu inanilmaz guzel bir haber yaaaaa:teytey:ben sana ne demistim hatirladinmi??????cok sevincliyim su an gozlerim doldu..bak dedigim cikti kiz.....Allahim tamamina erdirsin......:sm_cool::dance:

canım civcivim..o kadar emindimki yada çok istiyordumki senin hamile kalacağından canım benim,sen üzüldükçe bende çok üzülmüştüm ..ama bak ALLAH büyük canım bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır önünde ümit kesmek yok...hayırlısıyla BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜCEZ İNŞALLAH CANIM..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :CüvCüv:

canım tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Allah'dan ümit kesilmez deyiminin en güzel örneği bu olsa gerek. hiç bir zaman ümidimizi kaybetmeden sabırla mücadele vermeliyiz. darısı bizlerin başına inşallah.

ALLAH HAMİŞ OLANLARIN SAGLICAKLA KUCAGINA VERSİN OLMAYANLARADA NASİP ETSİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLAR HEPİNİZE

İNANIN BEN TAM UMUDUN BİTTİGİ YERDEYDİM BANA ÖYLE BUYUK BİR SUPRİZ OLDU Kİ ANLATAMAM UMARIM HEPİNİZ BİR GUN BOLE BİR SUPRİZLE SEVİNİRSİNİZ ŞenizŞeniz

gunun gecmismiydi kiz????bizede hicbisey demedinkac gundur seni seni:jeyyar:

TATLIM GEÇMEDİKİİ YOKSA NİE SİZDEN SAKLIYIM HENIZ AYIN 31 İNE KADAR ZAMANIM VARDI AMA DUN ASIRI DERECEDE MİDEM BULANINCA İDRAR TESTİ YAPAM DEDİM ...ÇİFT CİZGİYİ GORUNCE KOŞA KOŞA GİTTİM AKŞAMIN SAAT 10 UNUNDA KAN TESTİ YAPMAYA ...YANİ HALA GUNUM GEÇMİŞ DEĞİLŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…