• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Allahım bu mesajı okuyan bebek isteyen herkese nasip et🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
34
Ben gebelik testim pozitif çıkınca bir heyecanla burda paylaştım.
Daha kesın de değil aslında ya kımyasalsa diye endişeliyim inanamıyorum bazen bir mucize gibi geliyor karnımda bir bebek mi var benim mi şimdi bu... Allah’ın bir mucizesi gerçekten.

Fakat burda sevınclerımızı paylaşırken buruk anneleri üzüyormuyuz acaba diye nedense bugün mahcubiyet hissettim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim geçen ay hamıle olmamama rağmen kasıklarımda belimde agrı vardı biraz da gerginlik olunca tamam dedim ben hamileyim hergun gebelik testi yaptım hep negatif sonunda regl olunca resmen çöktüm. Bu ay tekrar denedik ve ben gebelik testi yapmayı bıraktım . Düşünmemek için süreklı Farklı uğraşlar buldum

Ovulasyon testi bir nimet. Doktora kalsa adetın 10. Günü basla adet bıter bitmez yumurtlama olmaz dıyordu ben doktoru dınleseydım yumurtlama gününü kaçıracaktım ve hamıle kalamayacaktım. 7. Günü yumurtlama oldu benim. Adet biter bitmez başlayıp adet olana kadar Ovulasyon testı yapmanızı öneririm.

Belirti deseniz bu ay hamile olmama ragmen hiç belirtim olmadı ne bel ne kasık ne göğüs hassasiyeti hiçbiri olmadı. Ve ben şunu gördüm ki psikolojik olarak beyinde bitiyor hersey ve organlarımız uyarılıyor. Rahat olup akışına bırakınca daha güzel oluyor hersey.

Allahım bu forumdaki tüm bebek isteyen annelere saglıklı bebek nasip et.Amin 🙏🏻

Ilk once hayirli ugurlu olsun rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ayrica o guzel kalbine tesekkur ederim ne guzel bir dusunce ♥️Senin adina cok sevindim insallah birgun bizimde olacak nasip artik
Birde dun cok hissetmistim evlatsizligi dunden sonra artik ozel gun kutlamayi birakiyorum insanlarin eksiklerini gozune sokmaktan baska bisey degilmis 🥺

Ben gebelik testim pozitif çıkınca bir heyecanla burda paylaştım.
Daha kesın de değil aslında ya kımyasalsa diye endişeliyim inanamıyorum bazen bir mucize gibi geliyor karnımda bir bebek mi var benim mi şimdi bu... Allah’ın bir mucizesi gerçekten.

Fakat burda sevınclerımızı paylaşırken buruk anneleri üzüyormuyuz acaba diye nedense bugün mahcubiyet hissettim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim geçen ay hamıle olmamama rağmen kasıklarımda belimde agrı vardı biraz da gerginlik olunca tamam dedim ben hamileyim hergun gebelik testi yaptım hep negatif sonunda regl olunca resmen çöktüm. Bu ay tekrar denedik ve ben gebelik testi yapmayı bıraktım . Düşünmemek için süreklı Farklı uğraşlar buldum

Ovulasyon testi bir nimet. Doktora kalsa adetın 10. Günü basla adet bıter bitmez yumurtlama olmaz dıyordu ben doktoru dınleseydım yumurtlama gününü kaçıracaktım ve hamıle kalamayacaktım. 7. Günü yumurtlama oldu benim. Adet biter bitmez başlayıp adet olana kadar Ovulasyon testı yapmanızı öneririm.

Belirti deseniz bu ay hamile olmama ragmen hiç belirtim olmadı ne bel ne kasık ne göğüs hassasiyeti hiçbiri olmadı. Ve ben şunu gördüm ki psikolojik olarak beyinde bitiyor hersey ve organlarımız uyarılıyor. Rahat olup akışına bırakınca daha güzel oluyor hersey.

Allahım bu forumdaki tüm bebek isteyen annelere saglıklı bebek nasip et.Amin 🙏🏻
Ne güzel yazmışsın ağzına sağlık akışına bırakmak konusuna gelince başarabilenlere gerçekten hayranım ben iki yıldır başaramadım bunu çünkü bazen dua ediyorum Allah'ım ne olur çıkar aklımdan da kalbimden de diye ama çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor tebrik ediyorum seni gönülden Allah nasip etmiş ne güzel senin yerinde olmak isteyenlerin sesi olayım dedim bu akşam Rabbim inşallah bizimde doldurur kucaklarimizi 🙏

amin evet anne olmaya calisanlar olarak hem buruguz hem de her guzel haberde seviniyor, umudumuzu tazeliyor. gebe annenin duasini almak istiyoruz. Rabbim her seyi bizden daha iyi biliyor. vakit saat bekletiyor..

bu arada bu kadar cok konu acmamanizi öneririm. actiginiz bir konudan devam edin konu cok dagilmis.

Back