Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazcığım,
Beddua olayına hiç girmiyorum, sen de farkındasın çünkü yanlış olduğunu.
Ben sana sadece şunu söyleyeceğim.
Senin durumunu epeydir takip ediyorum. Biliyorum çok zor günler geçiriyorsun.
Kolay değil bu kadar yükü taşımak. Ama boşanma aşamasında bir kadınsın.
Kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki, eğer sen bir komşu kadının bu lafında bile bu kadar hırpalayacaksan kendini işin çok zor.
Biraz bi kendine gel bakalım, ne oluyor da bu kadar salıveriyorsun kendini?
Daha buna benzer bir sürü laf duyabilirsin, sakın şaşırma.
Hepsine birden bu kadar üzülmeye yüreğin dayanmaz.
Ayrıca lütfen konunun özünü kaçırma. Senin asli konun eşinle arandaki problemin.
O ne demiş bu ne söylemiş, böyle şeylere takılırsan çıkamazsın ki işin içinden.
Her denilene edilene savunamazsın kendini. Çok yıpranırsın.
Bırak ya kim ne derse desin. Kötü söz sahibine aittir.
Derdine dert mi lazım senin?
Sen azıcık güçlü olmaya çalış güzelim. Tek boşanan sen değilsin ya.
Bırak inceldiği yerden kopsun. Olmuyorsa olmuyordur.
Olacaksa da zaten olacaktır. Yeter artık eziyet etme kendine bu kadar gözünü seveyim.
Allah beter dert vermesin gülüm. Biraz daha şükret, biraz daha olumlu bak hayata.
Her işte bir hayır vardır. İsyan etme bu kadar.
Bak bu kadar insan sana haftalardır bir şeyler anlatmaya çalışıyor, destek olmaya çalışıyor.
Senin geçtiğin yollardan geçmiş bir sürü kadın var burda. Hangimizin hayatı bitti söndü?
Çok şükür hepimiz de ayağa kalkıp devam ettik yolumuza.
Sen de nolursun biraz daha dik dur.
Azıcık vurduğun yerden ses gelsin gülüm...
Sözlerim ağır geldiyse kızma bana. Niyetim kötü değil biliyorsun.
Ama bazen insanın kendine gelmesi için biraz sallamak gerekiyor.
ya canım bence hiç takma bende 24 yaşındayım eşimle bosanma aşamasındayım babamın evine eşimi terk edip geldim ama herkes arkamdan kocadan geri gelmiş diyorlar hiç takmıyorum sende öyle yap öyle insanlar için üzme kendini
Ya çok üzgünüm kızlar. tam kendimi toparladım hayata karşı daha güçlü olmaya yalandan olsa inanmışken bugün bütün hayellerim yıkıldı. sankiiiiii bu hayat böyle gitçekmiş gibiii:'( allaha havale ettim tabiki çocuklarının bişeyii yok ama benim nasıl şuanda ciğerim yandıysa onlarında yansın inşllh.
gamyoncuiremsu slm nazcım nasılsın ?iyi olmaya bak çalış bende iyi olmaya çalışıyorum...
tek kelimeyle BOŞVER milleti.....
elalelin ağzı torba değil ki büzesin sen kendini bildikten sonra gerisini boşver tatlım
bende öyle yapıyorum
dedikoducu karılar için moralini bozma hiç oldu mu canım hihoyyyt
kendine iyi bak
geçmiş olsun meliscim sebebi ne boşanmanın? paylaşmak istersen dinlerim...
canım benim boşanma nedenimi aslında yazmıştım ama farklıydı rumuzum eşim beni 1 yıl boyunca geceleri çalışıyorum diye hep kandırmış meğersem başka bi kadınla benden 10 yaş büyük iki çocuğu varmış onunla ev tutmuş yaşıyormus gerçeği öğrendiğimde kadın da hamileydi bende sonra geldi yalvardı yakardı hataydı falan diye tam affetmek üzereydim bi darbe daha yedim önceki oturdukları evi boşaltmışlardı sonra yine baska yerden ev tutmuş yani ayrılmamışlar bende gittim evi buldum eşimin arabesının heryerini kırdım mahvettim sonrada gittim davayı açtım şimdi bebeğimi dünyaya getirdim 1.5 yaşnda bi kızım daha vardı iki kızım oldu ondan kurtulduğum için okadar mutluyumki istediği zaten buymuş davayı açtıktan sonra ne aradı nede çocuklarını görmeye geldi
ondan öyle nefret ediyoeumki meğersem benim eşim sapıkmış resmen
:enbuyukkk:
Kıyamam cnm sana topiğini hatırldım şimdii allah büyük kim kimi haksızlığa uğratıosa rabbim versin cezasını..:enbuyukkk:klava:.