Allahım bana mucizemi gönderdi

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
42
İstanbul
Ben 7 yıllık evliyim.doktorlar asla normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımı söylediler.iki defa tüp bebek denedim. Ikiside hüsranla sonuçlandı.yıkıldım üzüldüm ağladım. En son aralık ayında histeroskopi oldum. üçüncü tüp bebeğe başlıyacaktım adet olmayı bekliyordum. Ama güzel allahım bana bir mucize gönderdi.şimdi 5 haftalık hamişim. Ve dünyanın en mutlu kişisiyim:) . Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.

Rabbim sağlıklı, hayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Mevlam olmayanlara da nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla

(amin)

çok sevindim Allah kucağında sevmeyi nasip etsin canım :nazar:
Allah bebeği olmayan herkese nasip etsin inşallah, çok güzel bir duygudur eminim...

İyi dilekleriniz için allah razı olsun canlar. Hep ben dua istedim bu güne kadar şimdi ben isteyen herkese duacıyım. Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin.

Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıklı, sıhhatli hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah. Darısı bize dualarınızı eksik etmeyin...

Ayyy maşallah yaaa,Allahtan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:
insALLAH benimde mucizem gelmistir :14:

çok sevindim Allah ım mutluluğunu daim etsin inş.
Allah analı babalı büyütsün:16:

Cok sevindim sizin adiniza eminim cok guzel bir duygudur..
Bunca zor dikenli yoldan gecip bebisinize kavusmak anneligi tatmak...
Allah'im anneli babali buyutsun sizlere bagislasin.
Ailesine milletine hayirli bir evlat olsun insallah...
:nazar:

tebrik ederim....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
allah isteyen herkese versin bu mucizeyi...
darısı başımıza artık...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş. Mucizeni kendine çok dikkat et meleğini ve kendini koru

Büyük allahım kucağınıza almayı nasip etsin bende 5 yıllık evliyim geç evlendim 3 kez hamilelik geçirdim ama düşükle sonuçlandı.dr. Lar yaşımın ileri olmasından kaynaklanıyor diyorlar sizin yaşınız kaçtı?

Back