• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahaşkına yardım edin:(delirmek üzereyim ne olur yardım edinnn:(

Klavuz hatalı Pamukkale tutmaz..

a_jSAI.jpg

istemediğin şeyleri duyunca hırçınlaşma derim önce

pamukkale olmasada sınıf öğretmenliği olursa yine mutlu ol pek bi fark olmaz cnm sonuçta ataman sınavla olacak her koşulda

ayrıca klavuzun hatalı olduğu da çok belli

kesinlikle kendi istediğini yaz bn iletişim fakültesi okumak en büyük hyalimdi ilk senemde puanımda tutuyodu ama şimdi edebiyt okuyorum ailemn isteğiyle ve okula giderken ayaklarım geri geri geliyo hiçççç istemiyorum sen ne istiyosan onu yaz

kesinlikle kendi istediğini yaz bn iletişim fakültesi okumak en büyük hyalimdi ilk senemde puanımda tutuyodu ama şimdi edebiyt okuyorum ailemn isteğiyle ve okula giderken ayaklarım geri geri geliyo hiçççç istemiyorum sen ne istiyosan onu yaz

Peki canımkaydirigubbakcemile5
Ama kılavuz çok berbat ya ne yapacağımı bilmiyorumeyvahedigeldismile

Bende sınıf öğretmenliği istiyorum sıralamam 60 binlerde bu kılavuza göre tutuyor fakat ya tutmazsa yanlış olursa kılavuz diye içim içimi yiyor bilmiyorumkismile

Geçen sene 70binde olup sınıf öğretmenliğine giremeyen arkadaşlarım var benim. Güya kılavuza göre geçen sene tutuyor görünüyor! Ama yazdılar gelmedi oralar. Kılavuza güvenmeyin derim!

bence tm3 puanınla girebilirsin fakat istedigin bölümler hangi puanla alıyor bilmiyorum henüzç tm2 puanınla da iktisat olur kocaeli üni 2. ögretim e girmişti gecen sene bi arkadaşım. istanbulda bilmiyorum hangi alandan aldığı da çok önemli tabi

Geçen sene 70binde olup sınıf öğretmenliğine giremeyen arkadaşlarım var benim. Güya kılavuza göre geçen sene tutuyor görünüyor! Ama yazdılar gelmedi oralar. Kılavuza güvenmeyin derim!

peki neye güvenicezz... yani başka şansımız mı varr.. ona bakmadan kafamıza göre nasıl tercih yapalımm?

hayır düşmüyor kaç sayısalcı öğretmenliği tercih ederki ? onların alanında fazlasıyla meslek var zaten değil mi a.s

Tatlım ama bir çok sayısalcı arkadaşım "Hiç birşey olmazsa öğretmenlik olsun." diyor:çok üzgünüm:
Offf rüyalarıma giriyor kaç haftadır uyuyamıyorum doğru düzgün...

Yani tmlerin öğretmen olma olasılığı düştü diyorsun canım:bbo:

bence tam tersi canım daha da yükseldi.sayısallar aradan çıktığında sıralamamızdan çok daha iyi yerlere yerleşme ihtimalimiz var ;)
sayısalcılar bi zahmet bizim alanımızdaki öğretmenliklere de el uzatmasınlar aaa:oklava:
sen o kadar kafana takma ama canım bunlar yüzünden uykusuz kalıp hasta olmak da işin ucunda..

bence tam tersi canım daha da yükseldi.sayısallar aradan çıktığında sıralamamızdan çok daha iyi yerlere yerleşme ihtimalimiz var ;)
sayısalcılar bi zahmet bizim alanımızdaki öğretmenliklere de el uzatmasınlar aaa:oklava:
sen o kadar kafana takma ama canım bunlar yüzünden uykusuz kalıp hasta olmak da işin ucunda..

Doğruuubilmiyorumkismile
İkinci senem olunca böyle asi oldum:1:

bankacı olmak istiyorsan bildiğim kadarıyla maliye ya da çeko da okuman yeterli.yazdın mı tercihlerine bilemiyorum.bol şanslar dilerim,umarım istediğin bölüme yerleşirsin :)

Back