- Konu Sahibi superherogirl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle kendi istediğini yaz bn iletişim fakültesi okumak en büyük hyalimdi ilk senemde puanımda tutuyodu ama şimdi edebiyt okuyorum ailemn isteğiyle ve okula giderken ayaklarım geri geri geliyo hiçççç istemiyorum sen ne istiyosan onu yaz
Bende sınıf öğretmenliği istiyorum sıralamam 60 binlerde bu kılavuza göre tutuyor fakat ya tutmazsa yanlış olursa kılavuz diye içim içimi yiyor bilmiyorumkismile
Senin sıralaman yine iyiymişbilmiyorumkismile
valla yazıcam artık tercihe tutarsa ne mutlu bana inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır arkadaşlar :Saruboceq:
Geçen sene 70binde olup sınıf öğretmenliğine giremeyen arkadaşlarım var benim. Güya kılavuza göre geçen sene tutuyor görünüyor! Ama yazdılar gelmedi oralar. Kılavuza güvenmeyin derim!
peki neye güvenicezz... yani başka şansımız mı varr.. ona bakmadan kafamıza göre nasıl tercih yapalımm?
Geçen sene 70binde olup sınıf öğretmenliğine giremeyen arkadaşlarım var benim. Güya kılavuza göre geçen sene tutuyor görünüyor! Ama yazdılar gelmedi oralar. Kılavuza güvenmeyin derim!
ama geçen sene sadece tmler vardı o sıralamada şimdi sayısallar da var..
Yani tmlerin öğretmen olma olasılığı düştü diyorsun canım:bbo:
hayır düşmüyor kaç sayısalcı öğretmenliği tercih ederki ? onların alanında fazlasıyla meslek var zaten değil mi a.s
Yani tmlerin öğretmen olma olasılığı düştü diyorsun canım:bbo:
Tatlım ama bir çok sayısalcı arkadaşım "Hiç birşey olmazsa öğretmenlik olsun." diyor:çok üzgünüm:
Offf rüyalarıma giriyor kaç haftadır uyuyamıyorum doğru düzgün...
bence tam tersi canım daha da yükseldi.sayısallar aradan çıktığında sıralamamızdan çok daha iyi yerlere yerleşme ihtimalimiz var
sayısalcılar bi zahmet bizim alanımızdaki öğretmenliklere de el uzatmasınlar aaaklava:
sen o kadar kafana takma ama canım bunlar yüzünden uykusuz kalıp hasta olmak da işin ucunda..