Allahaşkına yardım edin:(delirmek üzereyim ne olur yardım edinnn:(

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
senağlamaBen bu puanlarla işletme iktisat yazabilir miyimsenağlama
olur mu :sinifsinif:
bide sınıf öğretmenliği istiyorum ama İMKANSIZ tabi:çok üzgünüm:

bu 2. yılın mıydı?

istediğin bölüm varsa 1 sene daha çalışsan daha iyi olur. ömrün o meslekle geçecek çünkü.

tatlım ne istiyorsan ilk tercihlerine onu yaz. oldu ki olmadı yerleşemedin hep bir sonraki tercihine kaysın.
marmara bölgesi belki zor olabilir.Profosyenel destek al mutlaka. Rehber öğretmenden . Yanıltmayalım biz seni.

2. yılımdı ama bankacı olmak da istiyorum aslında
bir yıl daha kaybetmek istemiyorumsenağlama

hayatının yönünü belirleyen bir dönemeçtesin

iyi düşün

öğretmenlerinle konuş

mesleklerin getirisi iyice öğren

kör topal bir mesleğe atlama

yapacağın şeyi bilinçli yap

daha sonra "keşke bunu okumasaydım" dememek için iyice düşün yerimseniben

Sağol tatlımopuyorumnanaktan
bunalımdayım biraz da...Akıllı olmak gerek sağolopuyorumnanaktan

Şey buldum nette gezerken doğru mudur acaba

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 380.964

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ Bayburt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 380.260

ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 380.135

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 380.117

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 379.715

AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 378.983

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 378.827

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 378.044

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 376.336

RİZE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 376.31

2010 kılavuzuna göre bi çok sınıf öğretmenliği tutuyoor amaa kılavuzda hatalı diyolaar

bence iş olanaklarını araştırıp yaz üni okumak için okuma mezun olunca çok pişman olursun üni okurken çok fazla para gidiyor çünkü inş istediğin bi yer olur ama sana tavsiyem tercihlerini yaz ve tek tek kapat atıyorum pamukkale üni üzerine düşün bu üniye bu ile gidersem mutlu olur muyum yapabilir miyim diye düşün bunu yazdığın diğer üni ve bölümler için de yap umarım her şeyin iyisi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…