- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Bu yazdıklarınızda haklısınız ama yine de beynim aklım vicdanım minicik masum bebeklerin çocukların eziyet görmesine katlanamıyor kendimi" olsun yapanlar çok ceza görecek katlananlar çok mükafaat alacak " diye rahatlatamıyorumallah herseyin en iyisini bilendir. simdi dunyada aci ceken o masum insanlari ahirette sonu olmayan bir cennet bekliyor. bende hep düşünürdüm neden kotuler cezasiz kaliyor herkes her istedigi kotulugu yapiyor ilahi yonden neden cezalandirilmiyor diye. bi gun tv de bi hocaya sordular. hocam neden bu sekilde oluyor diye. hocanin cevabi beni tatmin etti. inşallah senide tatmin eder. aynen soyleydi " allah herkese kudret irade ve nefis verir kimileri bunu iyiye kimileri kotuye kullanir. size sorarim yaptiginiz iyiliklerin karsiligini dunyada mi almak istersiniz yoksa ahirettemi. ben ahireti tercih ederim. ayni sekilde kotuluk de oyle. allah onlarin dunyada aci cekip gunahlarinin hafiflemesini istemiyor. masumlara nasil sonsuz guzellik varsa kotulere de ayni sekilde sonsuz kotuluk azab var. "
AnlamadımYazamam, kırgın ayrılırız.
cok iyi anlıyorum seni . bende bi ara böyle takilmistim. ama inan cozum bulamiyosun. ve biraz daha dusunursen allaha karsi asamasina falan gelirsin. yasadim biliyorum. o yuzden dua edelim bol bol bu kotu duzen ortadab kalksin diye .Bu yazdıklarınızda haklısınız ama yine de beynim aklım vicdanım minicik masum bebeklerin çocukların eziyet görmesine katlanamıyor kendimi" olsun yapanlar çok ceza görecek katlananlar çok mükafaat alacak " diye rahatlatamıyorum
Bu sorumdan dolayı günaha girmekten de korkuyorum inşallah Rabbim günah yazmaz ama içinden çıkamıyorum
cok iyi anlıyorum seni . bende bi ara böyle takilmistim. ama inan cozum bulamiyosun. ve biraz daha dusunursen allaha karsi asamasina falan gelirsin. yasadim biliyorum. o yuzden dua edelim bol bol bu kotu duzen ortadab kalksin diye .Bu yazdıklarınızda haklısınız ama yine de beynim aklım vicdanım minicik masum bebeklerin çocukların eziyet görmesine katlanamıyor kendimi" olsun yapanlar çok ceza görecek katlananlar çok mükafaat alacak " diye rahatlatamıyorum
Bu sorumdan dolayı günaha girmekten de korkuyorum inşallah Rabbim günah yazmaz ama içinden çıkamıyorum