Öncelikle biraz uzun,olacak ama gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var. Bir ay gecikmişti adetim zaten hep düzensizdi o yüzden önce kafaya takmadım fakat sonra birden hamile olabilir miyim diye bir şüphe düştü içime. Bir buçuk ay önce erkek arkadaşımla tamamen,olmasa da bir yakınlaşmamız olmuştu ve sonra pişman olmuştuk. İkimizi de ailesi böyle şeylere karşı insanlar doğal olarak bizde vicdan yaptık. Neyse benim aklıma bu hamilelik şüphesi girdiği gün annemle bir haftalığına köye gitmek zorunda kaldık ve hiç bir şekilde orada test yapamadım. Bir hafta boyunca korkudan hastanelik oldum serum bağladılar kimseye bir şey söyleyemedim. Böyle bir şey duyulsa beni öldürürlerdi. Neyse oturduğumuz şehre geri dönmeden Bi gün önce kanamam başladı ilk önce adet oldum diye mutlu oldum sonra başka bişey mi acaba diye strese girdim çokta bilgi sahibi değilim bu konularda. Buraya döner dönmez hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor hamile değilsin dedi. Evet mutlu olmam gerekiyordu fakat benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu hala ya hamileysem ya bir yanlışlık olmuşsa diyorum. Adet olmama ve negatif çıkmasına rağmen. O bir hafta boyunca Allah'ım dan af diledim tövbe ettim yataktan kalkamadım,korkudan stresten. Arkadaşlar hala unutamıyorum olanları yaşadığım bu korkuyu. Göbeğim şiş gibi geliyor ya hamileysem diyorum psikolojik biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum ne yapıcam bana yardım edin nolur..