• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardım

cileklihuptirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
101
0
26
Burdur
Öncelikle biraz uzun,olacak ama gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var. Bir ay gecikmişti adetim zaten hep düzensizdi o yüzden önce kafaya takmadım fakat sonra birden hamile olabilir miyim diye bir şüphe düştü içime. Bir buçuk ay önce erkek arkadaşımla tamamen,olmasa da bir yakınlaşmamız olmuştu ve sonra pişman olmuştuk.hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor hamile değilsin dedi. Evet mutlu olmam gerekiyordu fakat benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu hala ya hamileysem ya bir yanlışlık olmuşsa diyorum. Adet olmama ve negatif çıkmasına rağmen. Göbeğim şiş gibi geliyor ya hamileysem diyorum psikolojik biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum ne yapıcam bana yardım edin nolur..

Son düzenleme:
Öncelikle biraz uzun,olacak ama gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var. Bir ay gecikmişti adetim zaten hep düzensizdi o yüzden önce kafaya takmadım fakat sonra birden hamile olabilir miyim diye bir şüphe düştü içime. Bir buçuk ay önce erkek arkadaşımla tamamen,olmasa da bir yakınlaşmamız olmuştu ve sonra pişman olmuştuk. İkimizi de ailesi böyle şeylere karşı insanlar doğal olarak bizde vicdan yaptık. Neyse benim aklıma bu hamilelik şüphesi girdiği gün annemle bir haftalığına köye gitmek zorunda kaldık ve hiç bir şekilde orada test yapamadım. Bir hafta boyunca korkudan hastanelik oldum serum bağladılar kimseye bir şey söyleyemedim. Böyle bir şey duyulsa beni öldürürlerdi. Neyse oturduğumuz şehre geri dönmeden Bi gün önce kanamam başladı ilk önce adet oldum diye mutlu oldum sonra başka bişey mi acaba diye strese girdim çokta bilgi sahibi değilim bu konularda. Buraya döner dönmez hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor hamile değilsin dedi. Evet mutlu olmam gerekiyordu fakat benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu hala ya hamileysem ya bir yanlışlık olmuşsa diyorum. Adet olmama ve negatif çıkmasına rağmen. O bir hafta boyunca Allah'ım dan af diledim tövbe ettim yataktan kalkamadım,korkudan stresten. Arkadaşlar hala unutamıyorum olanları yaşadığım bu korkuyu. Göbeğim şiş gibi geliyor ya hamileysem diyorum psikolojik biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum ne yapıcam bana yardım edin nolur..

tatlım şükürler olsunki hamile degilsin zaten hamilelikte okadar kolay bişe değil hemen tuttmuyo bunun yumurtlama dönemivar bak ben 1 yıldır ugraşıyorum olmuyo. dikkat ettt pişman olacagın hatalar yapma inan sonra cok pişman oluyosun sonra

Öncelikle biraz uzun,olacak ama gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var. Bir ay gecikmişti adetim zaten hep düzensizdi o yüzden önce kafaya takmadım fakat sonra birden hamile olabilir miyim diye bir şüphe düştü içime. Bir buçuk ay önce erkek arkadaşımla tamamen,olmasa da bir yakınlaşmamız olmuştu ve sonra pişman olmuştuk. İkimizi de ailesi böyle şeylere karşı insanlar doğal olarak bizde vicdan yaptık. Neyse benim aklıma bu hamilelik şüphesi girdiği gün annemle bir haftalığına köye gitmek zorunda kaldık ve hiç bir şekilde orada test yapamadım. Bir hafta boyunca korkudan hastanelik oldum serum bağladılar kimseye bir şey söyleyemedim. Böyle bir şey duyulsa beni öldürürlerdi. Neyse oturduğumuz şehre geri dönmeden Bi gün önce kanamam başladı ilk önce adet oldum diye mutlu oldum sonra başka bişey mi acaba diye strese girdim çokta bilgi sahibi değilim bu konularda. Buraya döner dönmez hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor hamile değilsin dedi. Evet mutlu olmam gerekiyordu fakat benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu hala ya hamileysem ya bir yanlışlık olmuşsa diyorum. Adet olmama ve negatif çıkmasına rağmen. O bir hafta boyunca Allah'ım dan af diledim tövbe ettim yataktan kalkamadım,korkudan stresten. Arkadaşlar hala unutamıyorum olanları yaşadığım bu korkuyu. Göbeğim şiş gibi geliyor ya hamileysem diyorum psikolojik biliyorum ailemin yüzüne bakamıyorum ne yapıcam bana yardım edin nolur..

Hamile değilsin sen de biliyorsun zaten. En azından şükret bu olmamış olsaydı o bebeciği aldırmak zorunda kalıcaktın ve ömrün bıyunca bu vicdanazabıyla yaşayaxaktın. Soylenecek birşey yok olan olmuş pişman da olmuşsun zaten. Bundan sonrasında pişman olacağın şeyler yapmamaya çalış. Yaşadığın pişmanlıkların seni olumsuz etkilemesin ders olsun sana. Daha gençsin belli herşey için yaşanacak çok zamanınız var acele etmeyin ;)

gerçekten çok pişmanım yeminler ettim bir daha yapmayacağıma o bir hafta boyunca ne yemek yedim ne uyudum. bi arkadaşıma anlattım bu durumu tahlilimin temiz çıkmasına rağmen düzelemedim bana çok zayıf bunyen var diyor belki bazılarınıza göre büyütüyorum ama kaldıramadım bir türlü. paronayak oldum ya tahlillerde karışıklık olmuşsa ya hamileysem diye. halbuki adette oldum hepsinin bilincindeyim ama kurtulamadım bu sıkıntıdan. sizce ne yapmalıyım bir öneriniz var mı gerçekten çok mutsuzum inançsız bir insan olsam ölümü bile düşünürdüm

abartmayınya nede kolay ölümü düşünüyorsunuz hamılede olabilirdin ama degılsın işte rahat et artık kan testi garantıdır...2 günlük bebek dahi çıkıyor o testte ....olmadıgını bılıyorsun rahat la bence pisikolojini bozma nevar kı bunda ...herşey biz insanlar için

Back