Arkadaşlarben bittim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sanirim bipolar oldum cok asiri kotuyum bugun ve bugun sözüm var dusunun ne haldeyim hayatımın en güzel gunu olmasi gerekirken ben bununla cebellesiyorum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bipolarda cagrisimlarda hizlanma belirtisi var ya onu yaşıyorum mesela nefes alamiyorum dedim az once beynim hemen o kelimeyle ilgili bi sarki buldu baktim icimden sarki söylüyorum anladim nefes almak degilmis yasamak falan
sonra abuk subuk konusursam insanların yaninda kafamdan gecen sacma seyleri soylersem diye korkuyorum
dikkat dağınıklıgı var bu hastaligi ilk okudugumda hicbir belirtisi yoktu bir senedir bundan korkuyorum artik yasiyorum sanki basima mi geldi korktugum allahim canimi al
ilacta kullanıyorum ama 3 gundur cok kotuyum