• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rizasi icin yardim :(

meyveliturtaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
36
0
6
27
Kizlar merhaba 20 yasindayim üniversite okuyorum lise sonda sinava hazirlanirken panik atak ve anksiyete bozukluguna yakalandim cok kotu gunlet gecirdim sinavi kazandım ve okul okudugum şehre geldim anneannemler ilcede ben merkezdeyim; ( kendime sizofreni hastalığını takıntı yapmıştım tam 2 sene surdu hayatim zehir oldu her gun delirme korkusu aglama delircem hayatım mahvolcak diyordum :( okul acildi kosturmaca derken iyiydim bu takintim azaldı ve bitti derken komsumuzun bipolar olmasiyla bende bipolar korkusu basladi her yerden okudum araştırdım iyice battim yani sonra yine okul açıldı unutmustum bu yaz yine nuksetti once böyle bi halsizlik yaşadım sonra da enerji artisi garip şeyler yapma düşüncesi ya yaparsam delirip mani ye girip soyunup cikarsam nisanlim var onu terkedersem diye agliyorum mani de miyim bilmiyorum tum brlirtileri okuyorum sanki bende var gibi geliyo cok korkuyorum uzun olfu ama nolur yardim edin :(

ay ben de öyleyim biri bi hastalıktan bahsette hıh diyorum beni de yakalrsa bu hastalık diye kafamda bi milyon takıntı çok takmamaya özen göster gerekirse terapi desteği al atlatabilirsin benimki senin ki kadar yoğun değil ama

Okudukca daha da fena olursun.
Panik atagim var ama yillardir ugramiyordu, internetten denk gelip okudum gün seneler sonra yine geldi. Bu cok önemli. Beynin sürekli bunlari düsünürken basina gelmesi cok olagan.
Okuma, bilme hastalik düsünme.
Herseyin ne kadar yolunda oludugunu düsün.
Ben hastaligimi yenerken kendime hep ben süperim derdim. Ilacsiz ve de doktorsuz bunu basardim.
Inanmasan bile söyle bir zaman sonra inaniyorsun cünkü.
Pozitif seyler arastir ve oku.
Hatta bana kalsa uzunca bir süre kötü seylere bakma, ne zaman baksan fenalasiyorsun ki cok normal

Okumayi biraktim bi sure azaldı ama hala belirti yasiyorum cok korkuyorum :( sizce bipolar mi bu yasadigim yoksa anksiyete mi kızlar

Okumayi biraktim bi sure azaldı ama hala belirti yasiyorum cok korkuyorum :( sizce bipolar mi bu yasadigim yoksa anksiyete mi kızlar

Okumayi biraktim bi sure azaldı ama hala belirti yasiyorum cok korkuyorum :KK43: sizce bipolar mi bu yasadigim yoksa anksiyete mi kızlar
sanırım anksiyete çünkü endişe yoğunluğu yaşıyosun ya varsa diye bipolara gelirsek düşünmekten de insan bazen yoruluyo ya da gece uykunu tam alamamışsan ya da ne bilim daha türlü şeyler de enerjini düşürmene yeter sonra bazen beyin kendinin farkına varıyo en ufak bir şey seni o an mutlu düşünmene neden oalabilir bipolar daha farklı daha yoğun şeyler yaşanılıyo diye biliyorum

Bende sanki yogun yaşıyorum bu dusunce hızlanması belirtisi beni mahvetti sanki bende de varmış gibi hissediyorum korkudan aglamak uzereyim allahim napicam :(

canım bipolar olsan-1 ay çok mutlusun diyelim sonraki ay yerlerdesin aşırı mutsuz..sürekli ruh değişimin olur hem de aşırı boyutta uç şekilde.
okb olabilirsin böyle takıntıların var.bilemedim.bende bir psikologa git.terapi ile halledersin.

Su an senle aynı seyleri yasiyorum ben de de fiziksel hastalıklara takıntı var şimdi de şizofrene taktim sürekli araştırıyorum nasıl kurtulabiliriz bunlardan ilaçsız :((((

Korktuğun hastalıklar yok sende, hastalık hastasısın.. düşünme araştırma kendine başka uğraşlar bul geçer bence, geçmezse psikiyatriste gitmen gerek

Insallah sadece takintidir artik içim bitti canimdan can gidiyor :( gucum kalmadı rabbim yine bugunumuzu aratmasin.. tam gecti diyorum baska bi belirti yaşıyorum baska yerden vuruyo ben kesin oldum diyorum başlıyorum ağlamaya :(

Su an senle aynı seyleri yasiyorum ben de de fiziksel hastalıklara takıntı var şimdi de şizofrene taktim sürekli araştırıyorum nasıl kurtulabiliriz bunlardan ilaçsız :KK43:(((
Insallah sadece takintidir artik içim bitti canimdan can gidiyor :KK43: gucum kalmadı rabbim yine bugunumuzu aratmasin.. tam gecti diyorum baska bi belirti yaşıyorum baska yerden vuruyo ben kesin oldum diyorum başlıyorum ağlamaya :KK43:
Ya bende sizofrene taktim ve taktigimdan beei sacma inanclar disinda herseyi yasadim napicam bilmiyorum sizofren baslangici givi geliyor bana

Uyku tutmuyoe sonunda sizofren oldum diyorum donup donup durdum surekli allahim sen akil ver butun hayallerim bitti sevdigimden ayrildim yersiz korkular yuzunden onuda ozledim o yardm ediyodu simdi ben napsam bilmiyoeum tek basima mucadele

Bende sanki yogun yaşıyorum bu dusunce hızlanması belirtisi beni mahvetti sanki bende de varmış gibi hissediyorum korkudan aglamak uzereyim allahim napicam :KK43:
Yaşadiginizi yasamis biri olarak tek lafim baska hastaliga takin nasilda geciyor o dusunme hizi valla bende de oluyordu dusunun mani ysiyorumda icimde patliyor saniyordum o derce belirti sonra noldu sizofrene taktim dusuncemin hizi gitti bide kitap bile okuyamazlar diyince ne kitap ne film izliyebiliyodum sonra noldu bitti gittiama suan kesin karar verdim sziofrenim su saate kadar uyutmadi tam uyuyamadim

Back