Çatlatma iğnesi olması kesin hamile kalırsın diye birsey yok.bende çatlatma iğnesinden sonra çok rahatsızlandı m hastaneye gittim enfeksiyon kapmışım doktor gelmeseydim enfeksiyon böbreklere kadar giderdi dediKızlar selamın aleyküm bugün çok rahatsızım rahmim çok ağrıyo kesik kesik idrar yapıyorum birde belim çok ağrıyo az önce kanamam oldu .sistit mi oldum acaba birde adetime 10 gün var bu ay çatlatma iğnesi vuruldum diye kaynanamgil hastaneye götürmüyolar ilaç kullanırım diye
Yaa ben götürmediler ben napayımÇatlatma iğnesi olması kesin hamile kalırsın diye birsey yok.bende çatlatma iğnesinden sonra çok rahatsızlandı m hastaneye gittim enfeksiyon kapmışım doktor gelmeseydim enfeksiyon böbreklere kadar giderdi dedi
Bilmiyom ki yemin ederim ölüyom götürmüyolar doktoraKanama nerden oluyor canım? İdrar yerinden mi
İşe gitti ilaç içmiyim diye götürmüyolarEşiniz nerde
İşe gitti ilaç içmiyim diye götürmüyolar
[/QUOTE kendi kendine geçer diyolar
Valla canım zaten adetine 10 gün varsa içeceğin ilacın da çok zararı olmaz bence.. Çünkü gebelik varsa da çok başındadir. Ayrıca gebeliğe özel ilaçlar da veriyorlar.Bilmiyom ki yemin ederim ölüyom götürmüyolar doktora
Ama inanmıyolar kiValla canım zaten adetine 10 gün varsa içeceğin ilacın da çok zararı olmaz bence.. Çünkü gebelik varsa da çok başındadir. Ayrıca gebeliğe özel ilaçlar da veriyorlar.
Sizde de kanama oldu muÇatlatma iğnesi olması kesin hamile kalırsın diye birsey yok.bende çatlatma iğnesinden sonra çok rahatsızlandı m hastaneye gittim enfeksiyon kapmışım doktor gelmeseydim enfeksiyon böbreklere kadar giderdi dedi
Ama inanmıyolar ki
Canım şimdi söyledim akşam acile götürceklerEğer sistitseniz yeni bir gebeliğe engel olabilir mesane kasılmaları, bebeği korumak adına onu bilmeden öldürüyor olabilirsiniz. Bunu söyleyin onlara ve Dr a gidin mutlaka. Sistit için gebelikte sorun olmayan ilaçlar var Dr a izah ederseniz ona göre ilaç yazar.
Canım şimdi söyledim akşam acile götürcekler
Sağolun yazdığınız için❤❤❤Tamam canım geçmiş olsun
Evet olmayan bebek için o kadar katlandığım şey varkiResmen kör cahiller ya nasıl götürmezlersen öl ama bebek olsun şaka gibi
Evet kanamada vardıidrar yaparken anlatamayacağım derecede acı vardıSizde de kanama oldu mu
Bende öyleyim işte adet oldun diyo kaynanamgilEvet kanamada vardıidrar yaparken anlatamayacağım derecede acı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?