Allah rızası ıcın yardım edın

inseallah allah razi olsun birincide cok uzuldum ama ikincide esim benden daha cok uzuledu kismet napalim yiycek ekmegi yokmus rabbim isteyen herkese icindede ban nasip etsin inseallah amin

canım endişe etme ,geç döllenmedir belki..benimde öyle oldu 8-9 haftalarda falandı gözükmüştü

sagolun allah razi olsun inseallah rabbim saglik evlat nasip etsin ikici kez olunca daha cok yipranio insan hele bide gurbette yapayanliz olunca(((

sagolun allah razi olsun inseallah rabbim saglik evlat nasip etsin ikici kez olunca daha cok yipranio insan hele bide gurbette yapayanliz olunca(((
gecmıs olsun gercekten cok uzuldum ablamda ıkızlerını dusurmustu gecen aylarda,kurtaj oldu falan.sonrasında bır burun amelıyatı oldu ve yaraları bırturlu ıyılesmedı burnunda.sonra bır baktılarkı ılerı derecede kemık erımesı,bıyolojık yasında farklılık var.ya hamılelıgı devam etseydı ılerıde derecede kemık erımesıyle o bebeklerı nasıl tasıyacaktı kemıklerı o agırlıkla cıtır cıtır kırılıcaktı dıye dusunuyorum.herzaman her şerde bir hayır-her hayırda bir şer vardır dıye dusunmusumdur.hamılelık devam etseydı burun amelıyatı olmayacaktı burun amelıyatı olmaydı bu rahatsızlıgını fark etmeyecektı,kırılan kemıklerle saglıklı bır hamılelık gecırmeyecektı falan.o yuzden kendını fazla yıpratma.verdır bır hayır.gaibi bılen allahtır.belkı acaba ısyan edecekmısın dıye bır sınavdasındır.allah ne derse o olur.allaha sıgın bugunume sukurler olsun de,dualarını eksık etme allah guldurecektır yuzunu.ama zamanı vardır,sen canı yurekten gonlunu ellerını allaha ac dularına devam et canımn ıcı.

canım cok geçmiş olsun tez zamanda Allahım saglıklı bir evlat versin inşallah

mide bulantısı demek bebeğin saçları çıkıyor demek çünkü bir kadınnın mide bulanması sebebi budur yani korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…