Allah rızası ıcın yardım edın

Sagol allah razı olsu
keseyı gayet ıyı gorduk
kanamda yok
tekce mıde bulantılarım cok lımonla tuz yıyom hep ıns melegım gozukur allahın ıznıyle dualarını eksık etemyın

Sagol allah razı olsu
keseyı gayet ıyı gorduk
kanamda yok
tekce mıde bulantılarım cok lımonla tuz yıyom hep ıns melegım gozukur allahın ıznıyle dualarını eksık etemyın

cok sukur tebrık ederım bak gordunmu keseyıde gormussun..ınsallah kalp atıslarınıda duyarsın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah yaz ara ara buraya bılgılendırmeyı unutma allah yardımcın olsun

Arkadslar gercekten ıcıme su serptınız hayırlıs rabbımden dularınız eksık etmeyın
soyleyın melekrınıze benım melegıme soldın annesıne gorunsun busefer benı bırakmasın rabbım hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın ınseallah rabbım ol dedımı olur hayırlısı ınseallah haftaya carsamba melegımı gorurum arkadslar hepınzden allah razı olsun

ayyy canım benim cok duygulandım tabiki ALLAH C.C OL DER ODA OLUR ve bak olmus içini rahat tut inş sana tutunur dualrım seninle selametle kal:Saruboceq:

Ay canımmmmmm. Nasıl üzülüyorsundur kimbilir. Bence hiç üzülme olumsuz düşünme. 9.haftada görülenler varmış. Kesen sağlıklıymış kanamanda yok. Daha ne olsun. Kesinlikle geç döllenmedir bence.. Kalbini ferah tut olmadı başka bi doktora git canım benim. Bize mutlaka haber ver.

arkadslar size nasil dua etsem azdir rabbim kalbinizdekini hayirlara cevirip nasip etsin baklim carsamba gubu dr da rabdevum var inseallah melegimi gororum allahin izniyle sizin yazdiklarini beni cok pozitif yapio ALLAH razi olsun hepinizden,haftaya melegim 9 haftalik olcak eger dr goremzse kurtaj olcam inseallah gorurs dediginiz gibi gec dollenme olmustur;8 haftalikken dr 6 haftalik gozukuo demisti allahimm sen hakkimdakini hayirlara cevirip nasip et inseallah

canım allah hayırlısıyla yavrunu sana bagıslasın insallah:Saruboceq:
lütfen üzülme dualarım seninle allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder insallah iyi haberlerini beklıyoruz

Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun göreceksin bebişini inşallah

ınseallah gunler gecmıo sankı carsamba olsada bı oh desem :KK43:((

İçini ferah tut....Allah hakkında hayırlısını versin....Bİr bakmışsın bebişin kucaklarında....o zaman bu günleri bile unutacaksın....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

Agzın bal olsun ınseallah rabbım ısteyne herekese o gunlerı nasıp etsın son ıkıgun carsamba melegım ınseaqllah bıze yuznu gosterır ıste ben burdayım annecım der bana guclu cıcı bır melek gıbı drlarda sasısr ınseallah rabbıme ementsın melegım annecını uzme emı goster kendınıde kalbınıde nekadar guclu bır melek oldunu gorsunler burdakı drlara bak yteyzelerınde sana hep dua edıo uzme bızı melegım
allahım hakkımızda hayırlısınuı nasıp et amın ecamın olsun ınseallah
allah razı olsun sızdende arkadslar

canım mutlu haberi alırsın ınşaallah,bak görüceksin bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın ve sevinçten ağlıyacaksın,doktor sana geç döllenme diyecek buna inanıyorum,haberlerini bekliyoruz,sevgiler.

Allah razı olsun ne guzel yamsın ınseallah allahın ıznıyle melegımı gorurum rabbım cumlemıze hakkımızda hayırlısnı nasıp etsın ınseallah

Slm kıslara bebegım gozımedı cuma gunu kurtaj olcam yanı ıkıncı kkurtajım olcan cok uzgunum ama allahım hayırlsını nasıp et dedık boel oldu rabbım sonrakıe saglık sıhat afıyet versın desteklerınız ıcın tews ederım

Canım senin sağlığın için bir riski yoksa bir kaç gün daha beklesen.Rabbim hakkında hayırlısını versin

Arkadslar gecle alkası yok bugun 9+4 gun oldum ayrıca kandegerım de dusmus yanı beklemenın anlamı yok cok uzuldum cok agladım kahroldum hıc bısye hıckımseye ıannacım kalmadı bılıyormusunuz aılmeden kımse bılmıyordu hamıle old soylemdım dedım tehlıke gecsın suprız yapıcam aılenın ılk torunu benım ılk evlı torunda benım ve ılk torun mujdesını vermeye hazırlanıyordum ıkıncı kez kurtaj bı tokat gıbı yuzume vurdu:KK43: en cokda neye uzuzluyorum kurtaj olucam kımse olmıycak esımden baska kımse yok su gurbette bı esım bıde ben varım cok ıtıyordum ama rabbım hakkımızda hayırlını nasıp ettı uzlsem gerı gelmıo uzulunce tovbe hasaısyan bıle edebılıom rabbım affetısn sun abıle aglayarak yazıom esım perısan ısten eve nasıl gelmıs haberı bıle yok:KK43:
desteklerınız ıcın sagolun rabbım ınseallah ısteyen herkese ıcınde banada saglıklı hayırlı evlat nasıp eder buseferde olmadı busefrde melegım bıraktı ama ınseallah annecıklerıne bır tane kardes gondercekler:KK43:(

RABBıM ıNŞ EN KISA SÜREDE KUCAGINI ÇıCEK BAHCESı YAPSIN GÜZEL KOKULARLA DOLDURSU.. AMıNNN sakın isyan etme olurmu vardır her serde bir hikmet unutma....

ßitanem benimm sakın üzülme lütfenn :1no2:
bende 2 kez bebeğimi kaybettim.. neler yaşadığını çok iyi anlıyorum..
Rabbimden hayırlsıını iste ..
bende senin qibi 2 kez bebeğimi kaybettim ama aradan çok zaman qeçmeden
tekrar hamile kaldım.. ve şuan 3. bebeğime hamileyim..
dua et.. ve emin ol ki meleğin sana tekrar qelicek ve bir dahaki qelişinde seni hiç bırakmıcak annesi..
sana sıkı sıkı sarılcak , diğer kardeşlerinin acısını sana unutturucak.. :1hug:
sakın üzülme isyan etme tamam mı qerçekten seni çok çok iyi anlıyorum..
Allah yardımcın olsun :1hug:a.s.

sagolun allah razi olsun ama elimde degil dun gece sabaha kadar ilk bebegimdeki kurtaj aklima geldi osahneler ben nezaamn o dogum haneye dogurmak icin melegimi kucagima almak icin gidicam:KK43:(
vardir haer iste bi hayir kismet napl;aim yiycek ekmegi yokmus rabbim sonrakina uzun omur versin sizinde meleklerini bagislasin rabbim istyene herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin amin ecamnin olsun inseallah

canim cok uzuldum biri dahi yetiyor ikincisi iyice yipratmistir cok normal ama Insallah daha iyi olucaksin. ve ucuncu hamileigin saglikla huzurla ilerleyip kollarinda olucak yavrun. buna olan inancini hic kaybetme. Rabbim cok bekletmeden anne olmani nasip eder Insallah.

X