Allah rızası için yardım edin

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
Özür dilerim başlık için ama çok kötüyüm. Ölmek istiyorum. Lafın gelisi değil. Bugun bilewklerimi kesmeyi denedim. Derine inmadi jilet. Ama bilek kısmı parça parça oldu. Doktora gittim polis konuştu benimle ifademi alacaklar. Karakola gideceğim. Pansuman yaptılar. Şu anda sol bileğim sarili.
Konu eşim ama genel. Altı yıllik ilişkimiz var. Eşimin ailesi başka şehirde. Her bayram gideriz. Mümkün olduğunca çok kalalım çünkü ailen orada derim hep. Çalışıyoruz ikimizde ve bu bayram izin sorunu yaşadık. Dün izin alabildik. Hatta mesaiye kaldım izin alayım diye. Eşim bu sabah, her bayram surat astigimi, başımın agridigini falan dedi. Normalde iş çıkışında gidiyoruz memlekete. Ve iş çıkışında vakit az olduğu için stres yapıyorum.esim valize karismaz. Onceden hazirlarim valizi. İşten cik eve git evdeki yapilacaklari yap çiçeklere su ver derken zor yetişiyoruz. Bu arada esimde eve gelince banyo yapar. Banyosu bir iki saat sürer zaten bu telasin arasında onunla da ilgilenirim. Giyeceklerini hazırla falan. Eğer bir şey unutursam unuttum diye sitem eder sanki kasıtlı yapmışım gibi konuşur.
Bende bunu anlattım. Yolculuğun stres yaptığını söyledim. Sen böyle yapacaksan gitme falan bir sürü şey söyledi bana. Anlattım kendimi ama sonra yarıda kestim . Çünkü bıktım artık. Hep bişey olduğunda kasıtli yaptığımı, bilerek yaptığımı söylüyor. Alakası yok. Yıllardır anlatamadanbunu. Çok basit bir şeyde bile sucluyor beni. Tersliyor, lafı ağzıma tıkıyor resmen.
Vajinismus sorunum oldu. Doktorlara gittim.olmadi. çünkü eşli deneme yapmam lazım. Eşimin bırakın denemeyi yanımda yattığı yok .Defalarca yalvardım yanımda yat diye. Sinir krizi geçirdim . Banyo problemi var. Haftalarca yapmaz. Basım agriyor, tansiyonum var, yorgunum diye bir sürü şey sayıyor. Yoruldum inanın. Banyoya ikna ediyorum yapıyor ama yine yatmıyor yanımda. Artık demiyorum gel diye. Bu haldeyken ben nasıl yenebilirim . İnternetten aparat aldım, doktorun dediği egzersizleri yaptım. Geçen denedik oldu ama bir daha denemedik. Bu hastalıkta eşli deneme olmadan geçmiyor. Kaldı ki normal bir kadın bile yapamaz. Yılbaşından bu yana ya iki ya üç kez denedik.
Hayatımda doğru düzgün sevgilim olmadı. Sevilmedim. Ailede yapayalnız kaldım .eşim böyle. Yasim geçiyor çocuğum yok.
Eşimin iyi yönleri de var merhametli, her gün dışarda yiyelim desem bişey demez. Beni sevdigini soyler devamli. Askim der hwp. Ama eve gelince yemeğe yardım etmez. E bende insanim. Yoruluyorum. Elalem tatile gider bizim birşey yaptığımız yok. Memlekete gitsek orada da ayrı yoruluyorum işte ayrı. Ama kimseye anlatamıyorum.
Bilmiyorum nasıl anlatsam. Daha neler neler. Çıktı gitti nereye bilmiyorum. Sabahtan beri konuşmuyoruz. Biletleri iptal etti. Yemek yemedim.surwkli ölüm fikri aklımda. Bosansam diye düşünüyorum.
Beni neden kimse sevmedi ? O kadar ozeniyorum ki etrafımdakilere. Bazen çiçekçi geliyor kuruma acaba bana mı diye hevesleniyorum hep. Aptal kafam işte. Bir kere evlenmeden önce bir kere de doğum günümde
Aldı çiçek.
Bosansam ne olacak diyorum bazen. Kimse sevmedi beni. Yaşamak ile ölüm arasında fark mi var sanki.

Böyle yazınca garip oldu farkındayım . Ama o kadar çok şey var ki. her gün her gün başka birşey. Hepsini anlatsam çok uzun olacak.

Sadece bu değil o kadar çok şey var ki. Ne yapsam inandiramadim sevdiğime. Hep suçluyor beni.swvdigini biliyorum ama niye böyle anlam veremiyorum. Yanımda olsun istiyorum.normal ailelerde böyle olmaz mı ? Çok mu igrencim neyim var diye kendi kendime soruyorum hep

Seni de böyle sınıyor yaradan neden hemen olumu düşünüyorsun senin için senin hayatın sen bukadarmi basitsin..

Hayat eşinizden ibaret değil
Lütfen anlayın bunu hanımlar
Erkek olmadan da Yaşayabilirsiniz
Yaşayabiliriz

O size hayatı zehir ediyorsa
Siz ona daha beterini yapın
Ölmek acizlerin işidir

Ne demek eşiyle yatmamak
Günlerce banyo yapmamak? Yanlış mı okudum
:KK35:

Banyoya girince giyeceklerine kadar ayarlamayın mesela.
Veya valizleri.
Bırakın kendi başının çaresine baksın anası değilsiniz.

Ha bu adam sevmiyor gibi mi hissediyorsunuz, ayrılın. Sizi sevecek adam mı yok sanki.
Ayrıca bana kalırsa artık vajinismus olmanızın sebebi eşiniz, problem o.
E siz niye kendinizi öldürecekmişsiniz ki oh ne ala memleket.

Bu arada şu anda yanınızda mı yaptığınız şeyi biliyor mu?

Ben artık sinanmaktan yoruldum . Sürekli ama sürekli bir şey oluyor. Evlenmeden öncede böyleydi hayatım. Ailemden çok sorun yaşadım. Buz gibi odalarda yatardim. Okuldan gelince o odaya saklanirdim. Birisi de gelip sarilmazdi bana. Ya çocuktum on on iki yaşlarında falandım. Sonra ise girdim. Ev alsınlar diye bankadan para çektim verdim. Yine yaranamadım. Bu borclar yuzunden evlenemedim. İsyerinxe yemek ayarlamak icin kiek takla attim. Araba parasi vermemek icin yurudum. İnsanlar evde kaldim diye laf etti. Dugunume kimaenin katkısı olmadı desem yeridir. Kimseye demedim yine de bir şey. Şimdide çocuğum olmuyor diye insanlar laf ediyor aciyor bana. Ama kimse hayatımı bilmiyor.

Aynı şeyleri yaşıyorum, vajinusmus da dahil. İlk senemiz daha tatile gitmedik eşimle, içinden gelmiyormuş, ama bayramda 9 gün anasındayız.orada da hır gür, ailesinden güç alıp beni azarlar vs. Bu bayram 1 gün gideceğim, döneceğim. Ben vajinusmus için uğraşmıyorum artık, yanımda yatmıyor çünkü, çabası da yok zaten.
Ha onun yüzünden bileklerimi keser miyim, hayır o kadar önemli biri değil gözümde eşim. Şimdi valiz yaptım anneme geldim, adam okey de online. Arkadaşım çok zor, ama Allah’ın verdiği canı bunlar için almayı aklına getirme bile. Gitme bayramda da haa öyle mi surat mı yapıyorum, iyi beni götürme dedim şok oldu, tamam dedi. Kp mevlüdü var, o yüzden gidicem kendim istediğim için. Kendinden ödün verme, mumla arat güler yüzünü. Bir kere gitmezsen bak nasıl kapılara bakacak, gelmen için yalvaracak.

Bu arada antidepresan kullaniyorum . Bipolar olabilirmisim . Tam teşhis için tıp fakültesi ne gitmeliyim

Bileklerini kesmek çözüm değil,kaldı ki bende öyle şeyler yaşadım geçmişte (bilek kesme vs) oradaki doktor dikiş atarken konuştu benimle,bunun başıma bela açacağını,kendime zarar vermekten dolayı hastaneye bile yatabileceğimi söyledi. Doğru mudur bilmem. O günden sonra hiç yapmadım,yaralı parmağı keser gibi kestim bu duruma sebep olanlarla ilişkimi,daha da yapmadım. Mutluyum huzurluyum sende dene. Hayatında sana kötü gelen ne varsa çıkar.

Ben artık sinanmaktan yoruldum . Sürekli ama sürekli bir şey oluyor. Evlenmeden öncede böyleydi hayatım. Ailemden çok sorun yaşadım. Buz gibi odalarda yatardim. Okuldan gelince o odaya saklanirdim. Birisi de gelip sarilmazdi bana. Ya çocuktum on on iki yaşlarında falandım. Sonra ise girdim. Ev alsınlar diye bankadan para çektim verdim. Yine yaranamadım. Bu borclar yuzunden evlenemedim. İsyerinxe yemek ayarlamak icin kiek takla attim. Araba parasi vermemek icin yurudum. İnsanlar evde kaldim diye laf etti. Dugunume kimaenin katkısı olmadı desem yeridir. Kimseye demedim yine de bir şey. Şimdide çocuğum olmuyor diye insanlar laf ediyor aciyor bana. Ama kimse hayatımı bilmiyor.

iyi bir merkezde psikoterapi alman seni cok rahatlatir... hangi ildesin bilemiyorum ama bu guncel sorunlarin temeli cocukluk travmalarinla iliskili. onlari cozersen bugununden keyif alacaksin hatta vajinusmus sorunun da cozulecek (mesajlarina baktim orsa gordum)

Emdr terapisi almanı tavsiye ediyorum.

Çok üzüldüm ya! Boşan arkadaşım. Sen seni sevmezsen başkaları hiç sevmez. Sen sana değer vermezsen başkaları hiç vermez. Sen emeğinin kıymetini bilmezsen kimse bilmez. Haftalarca yıkanmayan adam sevilir mi ya? Çalışıyormuşsun, boşa şu adamı gitsin. Yarın bir psikoloğa git hemen ve buraya yazdıklarını oku ona. Gerçekleri gösterir sana merak etme. İnan iki-üç seansta bile bambaşka biri olursun. Yapma kendine bu eziyeti. Seni kesinlikle hak etmeyen biri bu. İşin aslı bu adam psikiyatrilik, terapilik falan değil, akıl hastanelik bir adam. Derhâl kaç o adamın yanından!

herkes surekli birseyler diyor. herkesin dedigini kafaya takarsak 1 adim yol alamayiz... herkes isine geldigini görür. 35 yaş en güzel yaş. cocuk icin de geç degil...

Ölmek için kesmedim. Canım yansın istedim. Dayanamadım içimdeki acıya. Konuştuğum bir psikiyatrist var. Bayramdan sonra ona gidecegim

X