Allah rızası için yardım edin Hidrosalpinks LAPAROAKOPİ

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
Uzun olacak biraz anlatayım nolur bana bu sıkıntıyı yaşayan şahit olan herkes cevap versin çok kararsızım😣
Bugün dün sabah yatış yaptım laparoskopi ameliyatı için saatlerce bekledim ameliyat için kimse gelmedi. Gece 12den sonra aç susuz bekledim bu saate kadar. Sonra doktor geldi dedi Rahim filminde siyah beyaz görüntü bizi yanıltabiliyor görünüşe göre sol tüp şişmiş. Eğer gerekirse ameliyatta sol tüpünü alırız. 1 tüple zor ama hamile kalırsın dedi .tüp bebek dedi. Ağladım ben o an. Karar verin dedi biz eve geldik. Cuma gününe kadar karar verin cuma günü ameliyat yaparız dedi. Bunu söyleyen de asistan dr.
Hidrosalpinks sorununda ameliyatsız tüplerin şişliği ilaçla tedavi edilmez mi?
Ben dedim ki içimden bu işte bir hayır vardır körü körüne direk ameliyata girmemi istemiyor belki Allahım.
acaba bu sorunu yaşayanlar, tüpler tıkalı iken laparoskopi ile açanlar oldu mu ben içime sinmeyerek araştırma hastanesinden vazgeçip özel doktora gideceğim yarın. Başka doktorlardan bilgi alacam. Hayatımı karartacak yanlış bir karar vermek istemiyorm.😥😥 beni bilgilendirin nolur kızlar.

Canım geçmiş olsun ben kist ameliyatı oldum orada öğrendim tüp ler ım kapalı olduğunu ancak doktor sıvı akışı olmadığı için tüp ler i almamış yani hidropenks yok diye.bana da ameliyat dan sonra anlatıldı tüp ler kapalı almadık açılmadı tüp bebek dedi bende bitkisel hacamat sülük herşeyi yaptım açılamaz denilmesine rağmen çok şükür bu mayıs ayında iki tüp birden rahim filminde açıldı

Sağol canım benim rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin tüplerin açıldı şu an hamile kalmana engel bişy yok yani. Peki bitkisel tedavisi var mı canım başka

Benım çok kötü durumdaydı iki tüpümde de yapısıklık vardı aynı şeyleri söyledi tüplerini alabilirim dedi. Bende çok gittim geldim ama bu işin başka çözümü yok ne yazıkki zaten duygusal bi yapım var her doktora gittiğimde ağlıyordum doktorum sağolsun yaşın daha küçük bana güven yapabilceğimin en iyisini yapıcam dedi ve sözünü de tuttu çok şükür alınmadı tüplerim açık suan. İstersen özelden doktorumun ismini yazabilirim

Benım çok kötü durumdaydı iki tüpümde de yapısıklık vardı aynı şeyleri söyledi tüplerini alabilirim dedi. Bende çok gittim geldim ama bu işin başka çözümü yok ne yazıkki zaten duygusal bi yapım var her doktora gittiğimde ağlıyordum doktorum sağolsun yaşın daha küçük bana güven yapabilceğimin en iyisini yapıcam dedi ve sözünü de tuttu çok şükür alınmadı tüplerim açık suan. İstersen özelden doktorumun ismini yazabilirim
Canım benim sen benden daha tecrübelisin. Rabbim bu acılarla tecrübe ettirmesin ama. Sence hsg ile fazla ilaç verince tüpler şiş gözükür mü benimkide öylemidir. Laparoskopiyle sadece gözlem yapacaz dedi eğer şişlik varsa tüpü alıcam sıvı varsa ileride zaten yeniden çıkacak diyor umıdumu yitirtiyor. Bu doktora güvenmedim. O yüzden bir kaç dra daha gitmek istiyorım sen hangi ildesin canım yaz tabi özelden

Canım benim sen benden daha tecrübelisin. Rabbim bu acılarla tecrübe ettirmesin ama. Sence hsg ile fazla ilaç verince tüpler şiş gözükür mü benimkide öylemidir. Laparoskopiyle sadece gözlem yapacaz dedi eğer şişlik varsa tüpü alıcam sıvı varsa ileride zaten yeniden çıkacak diyor umıdumu yitirtiyor. Bu doktora güvenmedim. O yüzden bir kaç dra daha gitmek istiyorım sen hangi ildesin canım yaz tabi özelden
Hsg sağlıklı bi görüntü sağlamıyormuş bunu her doktor söylüyor ama ilaçla tüpün şişmesini hiç duymadım ben. Benım ilaç hiç ilerlemedi hsgde. Ama başka doktora gitmen de fayda var söylemleri hiç hoşuma gitmedi benım de acıkcası. Öncelik tüpü açmaya yönelim olmalı. İnsanın moralını bozuyorlar

ankarada doktorum. Sakin ol özel bi yere gösterince içini rahatlatırlar zaten bu yuzden sevmiyorum dev.hastanelerini insanın psikolojilerini düşünmüyorlar 😒😒

Hsg sağlıklı bi görüntü sağlamıyormuş bunu her doktor söylüyor ama ilaçla tüpün şişmesini hiç duymadım ben. Benım ilaç hiç ilerlemedi hsgde. Ama başka doktora gitmen de fayda var söylemleri hiç hoşuma gitmedi benım de acıkcası. Öncelik tüpü açmaya yönelim olmalı. İnsanın moralını bozuyorlar
Sağol canım benim. Direkt tüp bebek ya da tüpü alalım dedi ağladım. Güvenmiyorum rabbim dedim ertelendi bu ameliyat belkide hakkımda hayırlısı bu

ankarada doktorum. Sakin ol özel bi yere gösterince içini rahatlatırlar zaten bu yuzden sevmiyorum dev.hastanelerini insanın psikolojilerini düşünmüyorlar 😒😒
Sağol canım Rabbim sana nasip etsin önce . rabbime sığındık elimizden geleni yapalıö da sabrımız bol olsun inşallah

Merhaba canım benimde sol tupum için hidrosalpenks teşhisi kondu..fakat jinekologum baktığında sol tupun hidrosalpenks değil sadece tıkalı dedi..hidrosalpenks ultrasyon muayenesinde de görünüyormuş..bende görünmüyordu..Dr dediği rahim filmi esnasında sıvıyı verdiği için sol tupum tıkalı olduğu için sıvı sis gorunmesini sağlamış..ben daha bekliyorum..başka bir Dr gitmedim..şimdilik laparoskopi düşünmüyorum Mart ayında çektirdim rahim filmimi..biraz doğal şeyler deneyip tekrar çektirmeyi düşünüyorum..laparaskopiye karar vermeden mutlaka başka Dr görüş al..maalesef tıp dünyasına inancımı yitiriyorum para alabilmek için sağlıklı bireyleri bile kullanıyorlar..araştır araştır arastir..

Merhaba canım benimde sol tupum için hidrosalpenks teşhisi kondu..fakat jinekologum baktığında sol tupun hidrosalpenks değil sadece tıkalı dedi..hidrosalpenks ultrasyon muayenesinde de görünüyormuş..bende görünmüyordu..Dr dediği rahim filmi esnasında sıvıyı verdiği için sol tupum tıkalı olduğu için sıvı sis gorunmesini sağlamış..ben daha bekliyorum..başka bir Dr gitmedim..şimdilik laparoskopi düşünmüyorum Mart ayında çektirdim rahim filmimi..biraz doğal şeyler deneyip tekrar çektirmeyi düşünüyorum..laparaskopiye karar vermeden mutlaka başka Dr görüş al..maalesef tıp dünyasına inancımı yitiriyorum para alabilmek için sağlıklı bireyleri bile kullanıyorlar..araştır araştır arastir..
Canım benim g.olsn rabbim şifa versin. Ben araştırmada yatış yaptığım gün gittiö özel hastanede doç.dr la konuştm hiç korkma ameliyat ol dedi. Ben de güvendm. 5 saat önce ameliyat oldum hamdolsn tüplerim açıldı.1.5 ay sonra bebek düşünmeye başla dedi dr

Canım benim g.olsn rabbim şifa versin. Ben araştırmada yatış yaptığım gün gittiö özel hastanede doç.dr la konuştm hiç korkma ameliyat ol dedi. Ben de güvendm. 5 saat önce ameliyat oldum hamdolsn tüplerim açıldı.1.5 ay sonra bebek düşünmeye başla dedi dr
Çok geçmiş olsun canım bol şifalar diliyorum..inşallah rabbim en kısa zamanda dualarını kabul eder kucağını doldurur..iyi sonuçların olsun..

Canım benim de aynı sorunum var. Ameliyat nasıldi bana detaylı anlatır mısın? Hamile kalabildin mi, umarım bebeğini almışsındır kucağına 🙏

Canım benim de aynı sorunum var. Ameliyat nasıldi bana detaylı anlatır mısın? Hamile kalabildin mi, umarım bebeğini almışsındır kucağına 🙏
Canim laparoskopi oldum 8 ay önce galiba ama cok sukr sadece tıkanıklık vardı açıldı dediler ama hala hamile olamadım. Ameliyat sonrası hsg de çekmedim ama gerçekten acildi mi bilmiyorum

Merhaba geçmiş olsun ameliyat hakkında bilgi verir misiniz? Hamile kalabildiniz mi inşallah?

X