S Sblgnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2020 1.754 832 33 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Sblgnr #21 Ffbaci .!.: Okudum canım inşaallah tez zamanda Rabbim hem.sana hem isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım Allah razı olsun
Ffbaci .!.: Okudum canım inşaallah tez zamanda Rabbim hem.sana hem isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım Allah razı olsun
S Sblgnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2020 1.754 832 33 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Sblgnr #22 MaviSari .!.: Hiç olmayanlar için okunuyor olup düşük yapan veya doğum yapanlar için geçerli değil bilgin olsun okumak istersen oku ama seneledir hiç kalamayanlr için okunuyor o Genişletmek için tıkla... Anladım canım olsun zararı yokki dua sonuçta belki yerini bulur bilemeyiz dediğiniz doğrudur bilmiyorum ama şansımızı deniyoruz işte herşeyle
MaviSari .!.: Hiç olmayanlar için okunuyor olup düşük yapan veya doğum yapanlar için geçerli değil bilgin olsun okumak istersen oku ama seneledir hiç kalamayanlr için okunuyor o Genişletmek için tıkla... Anladım canım olsun zararı yokki dua sonuçta belki yerini bulur bilemeyiz dediğiniz doğrudur bilmiyorum ama şansımızı deniyoruz işte herşeyle
S Srks Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2019 311 226 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Sblgnr #23 1 tane okurum bende