Birini ben okurum isim ne kime bağışlayacazArkadaşlar merhaba bu mübarek ayın suyu yüzü hürmetine rica etsem benim için de Enbiya suresinin son sayfasını okuyabilir misiniz? 70 kişiye dağıtmak gerekiyormuş. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeokuyandan da okumayandan da Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdiden Sibel
Sibel canım Allah razı olsun inşallahBirini ben okurum isim ne kime bağışlayacaz
Hiç gebelik yaşamasından okunur yasadiysan okunmuyomus haberin olsjnArkadaşlar merhaba bu mübarek ayın suyu yüzü hürmetine rica etsem benim için de Enbiya suresinin son sayfasını okuyabilir misiniz? 70 kişiye dağıtmak gerekiyormuş. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeokuyandan da okumayandan da Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdiden Sibel
1 tane okudum. Allah kabul etsin inşallahArkadaşlar merhaba bu mübarek ayın suyu yüzü hürmetine rica etsem benim için de Enbiya suresinin son sayfasını okuyabilir misiniz? 70 kişiye dağıtmak gerekiyormuş. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeokuyandan da okumayandan da Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdiden Sibel
Canim bi tane ben okurumArkadaşlar merhaba bu mübarek ayın suyu yüzü hürmetine rica etsem benim için de Enbiya suresinin son sayfasını okuyabilir misiniz? 70 kişiye dağıtmak gerekiyormuş. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeokuyandan da okumayandan da Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdiden Sibel
Adin ne amaCanim bi tane ben okurum
SibelAdin ne ama
Amin inşallah canım Allah razı olsun1 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah
Bi düşüğüm var çocuğum yok henüzHiç gebelik yaşamasından okunur yasadiysan okunmuyomus haberin olsjn
Hiç olmayanlar için okunuyor olup düşük yapan veya doğum yapanlar için geçerli değil bilgin olsun okumak istersen oku ama seneledir hiç kalamayanlr için okunuyor oBi düşüğüm var çocuğum yok henüz
Okudum canim1 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah
Canim bence yanlis dusunuyorsun sirf bu dua icin seneler mi beklenmesi gerekiyor her dua hayirli bi kapi acarHiç olmayanlar için okunuyor olup düşük yapan veya doğum yapanlar için geçerli değil bilgin olsun okumak istersen oku ama seneledir hiç kalamayanlr için okunuyor o
Bna da bugün söylediler bı kaç kişi bnde okuyacajtim ama herjez söyleyince öyle elbette ki öyledirCanim bence yanlis dusunuyorsun sirf bu dua icin seneler mi beklenmesi gerekiyor her dua hayirli bi kapi acar
Yok bence sen onlarin dediklerine bakma okutmak istersen okuttur ramazan ayinda yapilmasi gerekiyor zaten eger istediginde burdayim bende okurumBna da bugün söylediler bı kaç kişi bnde okuyacajtim ama herjez söyleyince öyle elbette ki öyledir
Allah razı olsun yarın başlarken söyleyim o zamanYok bence sen onlarin dediklerine bakma okutmak istersen okuttur ramazan ayinda yapilmasi gerekiyor zaten eger istediginde burdayim bende okurum
Tabi canim basla kadir gecesinde hatmini yaparsin onunla beraber kenzul ars duasini da okuyup kuranin son hatim sayfasini okuyup hatimini yaparsinAllah razı olsun yarın başlarken söyleyim o zaman
Okudum canım inşaallah tez zamanda Rabbim hem.sana hem isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederArkadaşlar merhaba bu mübarek ayın suyu yüzü hürmetine rica etsem benim için de Enbiya suresinin son sayfasını okuyabilir misiniz? 70 kişiye dağıtmak gerekiyormuş. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeokuyandan da okumayandan da Allah razı olsun çok teşekkür ederim şimdiden Sibel