- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
Okadar para alip yaptigi ise bak allahim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar para alip yaptigi ise bak allahim ya
O daha cok yeni ondan oyle canim bekle biraz kendi dogal halini alır bir kac haftayaSaatlerdir ağlıyorum kıl tekniği kaş yaptrdm bugün doğal olsun dedim, instagramda yaptğı bi kaşı gösterdm, neyse kaşlarımı inanılmaz lakın ve simsiyah yapmış. 10 km öteden bağırıyor kaşlarım ben buradaym diye. Bi de başörtü oldğm için çok dikkat çekiyor. Nolur bilenler söylesin, defalarca yıkadm çıkmadı, çıkması için ne yapabilirim
Yapti iste o kadar arastirdim gittim bir de. Arkasinda da durmadi. Bakalim. Duzgun yer bulsam sildircem. Bulamazsam boyuyorum artikOkadar para alip yaptigi ise bak allahim ya
Sildirdin mi soylermisin canim olmazsa gelirim boyle kalmaktan iyidirIzmirde olsan sana iyi bi yer onerebilirsim bende yaptirdim
Yok yaptirdim onlarda bir cok kisideki yanlis yapilan kaşı duzeltiklerini soylemistiSildirdin mi soylermisin canim olmazsa gelirim boyle kalmaktan iyidir
Evet dogal gozukuyor. Ama yaptrmayi tekrar dusunmuyrmmmYok yaptirdim onlarda bir cok kisideki yanlis yapilan kaşı duzeltiklerini soylemisti Eki Görüntüle 2582393
Bak hem kaş hemde göz alti dolgusu yaptirmistim ikisindende cok memnun kaldim
Silme islemi yapiyolarmi hic sormadim
Sende haklisin tabi.. Benim gittigim yer bi göz doktoruna ait guzellik merkeziydi baya arastirdim bende aylarca oyle gittimEvet dogal gozukuyor. Ama yaptrmayi tekrar dusunmuyrmmm
Tesekkurler yardimin icin. Gayet guzel dogal gozukuyor adiniza sevindimm. Gercekten kotu psk. Anlima kadar cikmisti Allahtan orasi gittiSende haklisin tabi.. Benim gittigim yer bi göz doktoruna ait guzellik merkeziydi baya arastirdim bende aylarca oyle gittim
Senin yerinde olsam sosyal medya da butun heryere nekadar igrenc is yaptıklarını yazar yorum yapardimTesekkurler yardimin icin. Gayet guzel dogal gozukuyor adiniza sevindimm. Gercekten kotu psk. Anlima kadar cikmisti Allahtan orasi gitti
Yaptim her yerde. Kendi sayfalarinada yaptimm. Tabi siliyorlar.Senin yerinde olsam sosyal medya da butun heryere nekadar igrenc is yaptıklarını yazar yorum yapardim
Silerler tabi gereksizlerYaptim her yerde. Kendi sayfalarinada yaptimm. Tabi siliyorlar.
Tesekkurler bakacagimmmİzmirde a2clinic' te Phiremoval yöntemi ile siliyorlar. Dövme dahi siliyorlar. İnstagram sayfalarını inceleyin isterseniz bence sizi memnun ederler :)
Bu üye erkek olabilir hesabı incelenmeli benceMartı mı yaptı kız seni. deniz kenarında simit atıyorlar mı sana?
Yok yaptirdim onlarda bir cok kisideki yanlis yapilan kaşı duzeltiklerini soylemisti Eki Görüntüle 2582393
Bak hem kaş hemde göz alti dolgusu yaptirmistim ikisindende cok memnun kaldim
Silme islemi yapiyolarmi hic sormadim
Saatlerdir ağlıyorum kıl tekniği kaş yaptrdm bugün doğal olsun dedim, instagramda yaptğı bi kaşı gösterdm, neyse kaşlarımı inanılmaz lakın ve simsiyah yapmış. 10 km öteden bağırıyor kaşlarım ben buradaym diye. Bi de başörtü oldğm için çok dikkat çekiyor. Nolur bilenler söylesin, defalarca yıkadm çıkmadı, çıkması için ne yapabilirim
Saatlerdir ağlıyorum kıl tekniği kaş yaptrdm bugün doğal olsun dedim, instagramda yaptğı bi kaşı gösterdm, neyse kaşlarımı inanılmaz lakın ve simsiyah yapmış. 10 km öteden bağırıyor kaşlarım ben buradaym diye. Bi de başörtü oldğm için çok dikkat çekiyor. Nolur bilenler söylesin, defalarca yıkadm çıkmadı, çıkması için ne yapabilirim
Aglama 20 gun sonra kaslarının rengını kuaforde actır bısey olmuyorSaatlerdir ağlıyorum kıl tekniği kaş yaptrdm bugün doğal olsun dedim, instagramda yaptğı bi kaşı gösterdm, neyse kaşlarımı inanılmaz lakın ve simsiyah yapmış. 10 km öteden bağırıyor kaşlarım ben buradaym diye. Bi de başörtü oldğm için çok dikkat çekiyor. Nolur bilenler söylesin, defalarca yıkadm çıkmadı, çıkması için ne yapabilirim