Allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin canlarim-Annem icin cok ihtiyacim var

Allah biranönce sifasini verir ve araniza döner insallah, annelerimiz ne kadar degerli . Cok gecmis olsun. seninde dedigin gibi biz daha büyümedik onlara cok ihtiyacimiz var.

İncim, bebeğim, şimdi gördüm bu konuyu. Çok geçmiş olsun birtanem. Annenin iyi olmasına sevindim.
"Ben daha büyümedim ki, ona çok ihtiyacım var." demişsin ya, içim eridi inan. Biz asla yeterince büyüyemiyoruz, hep annelerimizin kuzusuyuz. Allah hepimizin analarını babalarını bağışlasın.

geçmiş olsun cnm
Allah beterınden saklasın
annelerımıze hep ıhtıyacımız var canlarımız onlar bızım

Allah hepinizden razi olsun
iyiki varsiniz
annem hala hastanede 1ayi gecti yazik
ve 3. bir ameliyat olma ihtimalide var
hala belirsiz
yemeden icmeden kesildi resmen
yemezse bogazindan beslenicekti
sükürki bir iki saatliginede olsa eve cikabiliyo
yemek yapiyorum yaninada bir bas sogan
istahini actim annecigimin :)
agriilari hala var yazik ama RABBIME binlerce kez sükürler olsun ki hayatda
ve kolum kanadim sagim solum arkam önüm olmaya devam edicek Allahin izniyle

geçiş olsun canımm..Allah acil şifalar versin anneciğine..
yeni gördüm konuyu çok üzüldüm.. tez zamanda ii haberleride ver inşAllah..

geçmiş olsun Allah şifa versin hayırlısıyla tez zamanda incitanem..ne yapalım bu kadarına da şükür..onların hayatta olduğunu bilsek de yeter bize..ama inşallah daha daha iyi olur..iyi kalpli kızı ve tatlı torunuyla daha çoooooooooook güsel vakitler geçirir Allah izin verir de umarım..

incim açtığın forumu yeni gördüm bu sıra bende annemin rahatsızlığından dolayı pek ğiremiyorum pc ye ALLAH ım acil şifalar versin canım anneciğine de tüm hasta olanlarada inşlh en kısa zamanda iyileşip tekrardan aranıza dönecektir dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…