Bugun yeni bi hastaneye kontrole gittim istanbulda sehir hastanesine 32+4 haftalik gebeyim, dikislerimde istmosel oldugu icin her gittigim yerdeki doktorlar 36+2de alacagiz bebegi diyordu bebegin esi dikislerine yapismasin diye,en son gittigim hastanede yogun bakim unitesi yok ne olur ne olmaz diye birde burayi deneyeyim dedim, doktor gun vermiyor ama 4.sezeryan cok tehlike biliyosun degilmi diyor!!biliyorum zaten erken alinki yapismasin diyorum suan sıkınti gormuyorum diyor bekleyelim ama gittigim 5 doktorda aynisini demisti erken alinacak bebek....haftaya bidaha gel dedi birde tam kan sayimi idrar tahlili istedi yaptirdim ciktim.Geldigimden beri canim sıkkındi nasil olacak bu is gunde vermiyolar nasil doguracagim ölüp kalacakmiyim masada diye ...Tam biraz sakinlestim kan sonuclarima bakiyim dedim cikmismi cikmis ama ne cikmak buutun kan degerleri firlamis hepsinin aciklamasindada ya kalpte ya bobreklerde hastalik var yada kanser
cok canim sıkildı ilkkez kendim icin agladim hic birseye hevesim kalmadi kolum kalkmiyorki bir is yapayim ölu gibi oldum ...ne yapayim ben bisey soyleyin guzel birkac kelimeye ihtiyacim var ölecekmiyim anne olacagim diye beklerken!!!yada surunecekmiyim