Allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin canlarim-Annem icin cok ihtiyacim var

çok geçmiş olsun allah şifa versin dualarım sizlerle cnm :Saruboceq:

doktor hatası demiştin ablacım allah yardım etsin dualarım sizinle umarım biran önce sağlığına kavuşur

ayyyy bütün tüylerim düiken diken oldu yazını görüncee

allah en kısa zamanda eski haline dönmeyi nasip etsin

şu anda bide ezan okuyo bu mesajı yazarkenn

hemen duamı ettim annen içinn

acil şifalar diliorum bende

çoook geçmiş olsun canım, dualarımız sizinle. en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inşallah ve sen burdan bize iyi haberleri vereceksin, yine hep birlikte sevinicez. inanıyorum buna.

canımcım çok geçmiş olsun ,allah anneciğine acil şifalar versin ,bende 3 gün önce safra kesemi aldırdım ve şimdi okuyunca korktum ..
anneciğin yakında yanında olacak hiç merak etme ..ALLAH dualarımızı kabul edecek ..

canım benim,gemiş olsun.rabbimden acil şifalar dliyorum:Saruboceq:

Rabbim en kısa zamanda şifasını verir inş.benim ananemde 1 haftadır yoğun bakımdaydı kullandığı ilaçlar zehirlemiş aynen makinelere bağlı tansiyonu yok gibi bişeydi çok ümitsizdi anlıycağınız... ama o kadar dualar ettik ki rabbim onu bize bağışladı ve şimdi aramıza gelmesine çok az kaldı..inşallah o günleri sizde görüceksiniz..

cok cok saolun
Rabbim bir diil bin kez razi olsun hepinizden
okadar cok ihtiyaci varki annemin kanatsiz melegimin dualariniza

gözlerimin ömünde eriyip gitmesinden korkuyorum
elim kolum bagli
baka kaliyorum ona
gözlerini aciyo bakiyo
ama boslukta gibi

seslendigim yada fisildadigim an duyuyo hissediyo beni ve kalp atislari hizlaniyo heycandan

en güzel haber ise bugün hemsire destegiyle 25dakika oturabilmis sükürler olsunki ve Allahin izniyle hergün daha iyiye gidicek insaallah

Rabbim dert verip dermansiz brakmasin insaallah

yinede sükr ediyorum Allahim beterinden korusun ve annemi bize bagislasin insaallah

okuyunca çok üzüldüm rabbim kimseye böyle acı vermesin işallah kısa sürede iyileşir anneniz :Saruboceq: iyi haberlerini bekliyoruzyerimseniben

Uffff...
Tanımam etmem seni ama okurken senin yerine koydum kendimi...
daynamadım bu duruma...
Rabbim görsün, acısın size, yalnız bırakmasın
Şifa versin Allahım tez elden...
Başka da diyecek bişey bulamıyorum ki

Allah acil şifalar versin cnm Allah'ım sana size bağışlasın anneciğini Dualarımızla yanındayız sakın unutma bunu olurmu
Elimizden geldiğince dualarımla yanında olmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…