Allah rizasi icin dualarinizi eksik etmeyin canlarim-Annem icin cok ihtiyacim var

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
annem yogun bakimda suan
solunum cihazlarina bagli ve 3gündür ne iyi ne kötüye gidiyo
Allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin canlarim nolur cok ama cok ihtiyacim var
Rabbim ne muradiniz varsa versin ve dualarinizi kabul etsin insaallah:Saruboceq:

cok kötü durumdayim suan anlatamam
sabirla gözlerini acicagi
makinadan kurtulacagi günü iple cekiyorum

cok gecmis olsun allah acil sifalar versin annenize insallah en kisa zamanda hersey duzelir.
sizin icin anneniz icin cok dua edicem rabbim insallah kabul eder.
peki birsey sormak istiyorum annenizin hastaligi nedir ?birden bire mi oldu boyle birsey?

annem yogun bakimda suan
solunum cihazlarina bagli ve 3gündür ne iyi ne kötüye gidiyo
Allah rizasi icin dualarinizi esirgemeyin canlarim nolur cok ama cok ihtiyacim var
Rabbim ne muradiniz varsa versin ve dualarinizi kabul etsin insaallah:Saruboceq:

cok kötü durumdayim suan anlatamam
sabirla gözlerini acicagi
makinadan kurtulacagi günü iple cekiyorum

ıncimmm canım çok ama çook geçmiş olsun tüm dualrım tüm kalbim annen için rabbim şifa yağmurları yağdısın üzerine :Saruboceq:nesi var annemizin bir an önce eski sağlığın kavuşur sevdikleriyle beraber yine mutlu olur işallah :Saruboceq:Canım yapabileceğim birşey olursa lütfen yaz Dualarım annen için :Saruboceq::Saruboceq:

Canim benim uzulme dualarimiz annen icin insallah,icini ferah tut guzel seyler dusunki guzel olsun hersey...Allahim yardimcisi olsun!:Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin...nesi var annenin? umarım iyileşir en kısa zamanda,Allah size bağışlasın inşallah:Saruboceq:

canım çok üzüldüm dualarım seninle inşa annen bi an önce iyileşir bizide haberdar et gelişmelerrden rabbim yardıncın olsun

Allah hepinizden bir diil bin kez razi olsun canlarim
ne muradiniz varsa versin insaallah

annem gecen hafta pazartesi safra kesesini aldirdi ve bagirsak ameliyati gecirdi
5gün cok iyiken kan degeri iyi cikmadi biraz daha kalmasi gerekti hastanede
sonrasinda agrilari siddetlendi ve emarda ultrasonda bulamadilar

pazartesi acil ameliyata aldilar 5saat sürdü
türkce telafuz etmem yani cevirmem zor oluyo
ama safra kesesinin birde borusumu ne oluyomus orda iki delik olusmus ve ordan sizan sivi ic organlarini iltihaba bogmus
ve neyazik ki doktor hatasi hatta bir gün gecimekli alinsaymis hayatini kaybedebilirmismis annem
sonrasinda bir gece yogun bakimda kaldi
ertesi gün odasina alindi
yine süper görünüyodu annem
3saat sonra nefes alip vermekte zorluk cekince yine yogun bakima alinmis ve suan solunum makinasina bagli tek basina nefes alamiyo
ne iyie ne kötüye gidiyo kac gündür

ama erken teshis konulup cabuk müdahale edildigi icin pozitif düsünüyolar
insaallah insaallah annem kurtulucak Allahin izniyle

suan beklemekten baska caremiz yokmus bol sabir etmemiz gerekiyomus

cigerleri malesef su toplamis dediler sonrasinda iltihap kaplamis vs. muhtemelen bu doktor hatasinin ihmalinin getirdigi kötü bir sonuc
ama suan yinede önce Allaha sonra onlara emanet benim canim annem
bu yüzden sagligina kavussun ilk evvela sonra ne gerekiyosa yapmak istiyorum
bu isin pesini brakmicam

Rabbim insaallah onu bize bagislicak

ben daha büyümedimki ona cok muhtacim cok ihtiyacim var
Allahim kimseye yasatmasin böyle birseyi

Rabbim Acil şifalar versin - En kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun İnşaallah.
Bu zor günleri aşıp - nice yıllar anneciğinle birlikte keyifle yaşayacağınıza inanıyorum bebeğim.
Dualarımız annen için canım - müjdeli haberini bekliyoruz.

canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun inşaallah anneciğin enn kısa zamanda sağlığına kavuşup aranıza döner...... Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.... umarım bidaha böyle sıkıntılar yaşamazsınız dualarımız iyi dileklerimiz herzaman seninle canım....

İncim çok çok geçmiş olsun inşallah. Rabbim şifa versin annene. Onu size bağışlasın.:Saruboceq:

canim benim ya,inan gözyaslarimi tutamiyorum su lafin beni mafetti
ben daha büyümedimki ona cok muhtacim cok ihtiyacim var
Allahim kimseye yasatmasin böyle birseyi

cok haklisin bitanem biz daha büyümedik.cok ihtiyacimiz var meleklerimize.Rabbim basimizdan eksik etmesin büyüklerimizi.Rabbim acil sifalar versin.teyzemi,benim güzel yürekli,melek kalpli arkadasima bagislasin.dualarim sizinle.hersey cok iyi olacak,senden güzel haberler alicam biliyorum.tamam mi bitanem.sende kendine dikkat et nolursun.

cok gecmis olsun canim..insallah en kisa zamanda iyilesir..Allah acil sifalar versin..dualarim sizinlee

Back