• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bilenler yardımcı olsun

Aysenur_suheda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
48
8
1
29
öncelikle siteye 2-3 yıldır üyeyim fakat bayadır girmiyodum şifresini unutmuştum yeni bir hesap actım bu konu için bir sıkıntım var internette cevabını bulamadım haliyle size derdimi açmak istedim lütfen yargılamayın kımamayın yardımcı olun yalvarırım.Ciddi bir ilişkim var sözlüyüz aileler biliyor.Ben kız değilim (önceden başımdan kötü bir olay geçti küçüklüğümden kalma bu olay) sözlümle yakınlaşmamız oldu.arkadan ilişkiye girdik.çıktığında içimden içine boşaldım dedi buraya kadar tamam arkadan hamile kalınmayacağını biliyorum.Fakat spermler vajinama da gelmişse (ki girmediğinden eminim) ya da silerken girdiyse hamile kalma durumum var mı internete bakıyorum birşey anlayamadım ilk defa başıma geldi bu olay nolur yardımcı olun acımak,küçümsemek,moralimi bozmal,namus bekçisi gibi davranmak gibi şeyler yalvarırım yapmayın insanların günahından haberiniz olabilir ama tövbesinden asla hamile olabilir miyim?

Son düzenleme:
Ek olaraktan o anı fazla hatırlamıyorum genel olarak unutkan bir insanı mfakat 10-17 gün geçmiş olabilir üzerinden belki daha fazla bilenler aydınlatsın lütfen

Madem bekaret yok neden arkadan ?doğru düzgün yaşayın ozmaan ılıskınızı. Artı sözluysenız hamıle olsanız ne olur ki evlenırsjnız işte bu telaş ne ki şimdi. Ayrıca uzerınden gecmıs baya öyle hemen anında arkadan öne gelecek bılmem ne olacak şey değil..

Hamile kalmamak için bu ilişkiyi göze aldıysanız hamile kalmayı da alacaksınız o zaman zaten kız değilmişsiniz normal bir ilişki neden tercih etmediniz korunarak. Sanmıyorum hamile olduğunuzu korkuyorsanız bu işlere kalkışmayın

Madem bekaret yok neden arkadan ?doğru düzgün yaşayın ozmaan ılıskınızı. Artı sözluysenız hamıle olsanız ne olur ki evlenırsjnız işte bu telaş ne ki şimdi. Ayrıca uzerınden gecmıs baya öyle hemen anında arkadan öne gelecek bılmem ne olacak şey değil..
Yaptığım şeyi savunmuyorum hele de bulunduğumuz bu ayda özellikle utanarak actım mevzuyu sadece cok korkuyorum bekaretimi bozan sözlüm değil.madde bağımlısı bi sapık tarafından tecavüze uğramıştım.normalde hiçbir şekilde bu kadar yakınlaşmadık ilk defa oldu ondada böyle bi durumla karşılaştım

Back