- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
Merhaba arkadaşlar.
Ya benim sorunum şu :
Namaz kılmak istiyorum ama ailem hiç öğretmedi bana böyle şeyler.
Nasıl kılacagim hem bilmiyorum hemde is okul arasında sürekli koştuğum için belki vakit olmazsa bırakırsam daha büyük günaha mi girerim ?? Hic kılmam ak tan daha mu kötü olur ? Bu soruyu soruyorum. Bide dualar filan baktım ama unutuyorum Ezberimde fazla dua yok , olanlarida yanlış okuyorum sanki
yanlış okumam çok mu günah olur hani yarım yamalak yapacağıma hiç kılmayayim mi iyice öğrenmeden ? Hep bu düşünceyle bekledim ama iyice öğrenmedim gitti

Bi de kafama takılan şey şu : eşim 5 vakit kılıyor biraz da ona özeniyorum bu günah midir ???? Namazla değişmekten , kv demi görümce mi affetmek ten korkuyorum bana çok büyük kötülükleri dokundu çünkü
((( daha merhametli bir insan olmaktan korkuyorum ya yine beni yumuşak bulup yuvami bozmaya kalkarlar sa diye ya şimdiki gibi sert olup , gerektiginde ailemi koruyamazsam diye korkuyorum. .
Ya benim sorunum şu :
Namaz kılmak istiyorum ama ailem hiç öğretmedi bana böyle şeyler.
Nasıl kılacagim hem bilmiyorum hemde is okul arasında sürekli koştuğum için belki vakit olmazsa bırakırsam daha büyük günaha mi girerim ?? Hic kılmam ak tan daha mu kötü olur ? Bu soruyu soruyorum. Bide dualar filan baktım ama unutuyorum Ezberimde fazla dua yok , olanlarida yanlış okuyorum sanki

Bi de kafama takılan şey şu : eşim 5 vakit kılıyor biraz da ona özeniyorum bu günah midir ???? Namazla değişmekten , kv demi görümce mi affetmek ten korkuyorum bana çok büyük kötülükleri dokundu çünkü