• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için bi bakar mısınız arkadaşlar yorumlarınza ihtiyacım var

sydgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
67
30
38
34
683928F1-1FCA-4AAF-AFD4-811EB76E3634.jpeg
3E8C22BD-CC1D-4F28-ABF1-534D696AF91D.jpeg
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Lütfenn bana yardım edin bir cevap verin. Yaklaşık bir haftadır sık sık idrara çıkıyorum ilk defa fakat hafif de yanma var ama ilk defa bu kadar sık çıkıyorum 10 gün önce hastaneye başka birşey için gittiğimde gebelik gözükmedi. Adetime dört gün var ve ben dayanamadım yine test aldım ve görüntü bu nolur bana bir cevap verin sonuç nedir?? Sizce eğer idrarda enfeksiyon falan varsa bunun teste yansıyıp yanlış sonuç vermesi mümkün mü nolur bilgilerinizi paylaşorsanoz çook sevinirim

Teste göre gebe görünüyorsunuz. Enfeksiyon testte çift çizgi çıkarmaz ki. Bi kaç gün geçsin kan testi yapın isterseniz.

Çizgi hemen çıktıysa ve bu ovulasyon testi değilse hamilesin

Aynı test bende de cok hafıf belırlı cızgı vermıstı hamıleyım sende baya cıkmıs

Aynı test bende de cok hafıf belırlı cızgı vermıstı hamıleyım sende baya cıkmıs
Canım evet direk bu belirginlik çıktı ama 6 gün önce başka bişey için gittiğimde çıkmamıştı ya enfeksiyon varsa acaba o çıkartırmı ondan tereddütlüyüm :((

Canım evet direk bu belirginlik çıktı ama 6 gün önce başka bişey için gittiğimde çıkmamıştı ya enfeksiyon varsa acaba o çıkartırmı ondan tereddütlüyüm :KK43:(
Yok cnm rahat ol yumurtlamadan kac gectı bak bnm 9 gun sonra cıkmatı efektle bellı oluyo testı yaptıktan hemde uc saat sonra

Eklentiler

• FF6EC694-F74B-44D5-897B-454BB0198556.jpeg
    FF6EC694-F74B-44D5-897B-454BB0198556.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 73
Yok cnm rahat ol yumurtlamadan kac gectı bak bnm 9 gun sonra cıkmatı efektle bellı oluyo testı yaptıktan hemde uc saat sonra
Yumurtlamamdan 12 gün geçti canım adetime de 4 gün kaldı geçen hafta kanda çıkmayıp şimdi çıkmış olabilir mi diyosun yani

Kan testini adetinizden 14gün önce yapmışlar yani daha döllenme olmamış bile. Bazen erken yapılan kan testlerini de yanlış yorumluyoruz.
Sizin testinize göre hamilelik görünüyor. Kanda da çıkar artık.

Back