BETA SONUÇLARIM HEP YERİNDE SEKİYOR 25 ÇIKTI SONRA 32 SONRA 34 KENDİ DOKTORUM O GÜN HASTANEDE YOKTU BAŞKA DOKTOR BU KİMYASAL GEBELİK BİR KAÇ GÜNE ADET OLURSUN DEDİ SONRA KENDİ DOKTORUMA GİTTİM BEN SANA KESİN BİRŞEY DİYEMEM 1 HAFTA BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ YAPMAMIZ LAZIM DEDİ BİRDENDE YÜKSELDİĞİ OLUO DEDİ AKLIM COK KARIŞIK VARMI BU DURUMU YAŞAYAN
ablamda olmuştu kahve lekelenmeleri vardı, mümkünse dr keseyi görmek için alttan bakalım desede baktırma.Ablam alttan muayene sonrası o gece düşürdü.Dr sonra zaten kimyasaldı vs dedi. ama ablamın değerleri % 60 oranında yükselyordu
BETA SONUÇLARIM HEP YERİNDE SEKİYOR 25 ÇIKTI SONRA 32 SONRA 34 KENDİ DOKTORUM O GÜN HASTANEDE YOKTU BAŞKA DOKTOR BU KİMYASAL GEBELİK BİR KAÇ GÜNE ADET OLURSUN DEDİ SONRA KENDİ DOKTORUMA GİTTİM BEN SANA KESİN BİRŞEY DİYEMEM 1 HAFTA BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ YAPMAMIZ LAZIM DEDİ BİRDENDE YÜKSELDİĞİ OLUO DEDİ AKLIM COK KARIŞIK VARMI BU DURUMU YAŞAYAN
Lekelenmen falan var mı ??? Bende kimyasal yaşadım degerim ilk basta 49 çıktı 2 gun snra tekrrarladıgımda 65 çıkmıstı zaten lekelenmem baslamıstı hastaneden eve dönerkende tam kanama başladı o şekilde düştü.