How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ALLAH RIZASI İÇİN BENİM DURUMUMDAN OLAN VARSA YAZSIN (KİMYASAL GEBELİK)

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
BETA SONUÇLARIM HEP YERİNDE SEKİYOR 25 ÇIKTI SONRA 32 SONRA 34 KENDİ DOKTORUM O GÜN HASTANEDE YOKTU BAŞKA DOKTOR BU KİMYASAL GEBELİK BİR KAÇ GÜNE ADET OLURSUN DEDİ SONRA KENDİ DOKTORUMA GİTTİM BEN SANA KESİN BİRŞEY DİYEMEM 1 HAFTA BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ YAPMAMIZ LAZIM DEDİ BİRDENDE YÜKSELDİĞİ OLUO DEDİ AKLIM COK KARIŞIK VARMI BU DURUMU YAŞAYAN

ne yapıcağımı neye inanacığımı şaşırdım neye göre hareket edeceğimi

Hayır yok göğüs ağrım kasık ağrım dışında bir belirtim yok mide bulantım cok oluyor bide
ablamda olmuştu kahve lekelenmeleri vardı, mümkünse dr keseyi görmek için alttan bakalım desede baktırma.Ablam alttan muayene sonrası o gece düşürdü.Dr sonra zaten kimyasaldı vs dedi. ama ablamın değerleri % 60 oranında yükselyordu

BETA SONUÇLARIM HEP YERİNDE SEKİYOR 25 ÇIKTI SONRA 32 SONRA 34 KENDİ DOKTORUM O GÜN HASTANEDE YOKTU BAŞKA DOKTOR BU KİMYASAL GEBELİK BİR KAÇ GÜNE ADET OLURSUN DEDİ SONRA KENDİ DOKTORUMA GİTTİM BEN SANA KESİN BİRŞEY DİYEMEM 1 HAFTA BEKLEYİP ÖYLE KAN TESTİ YAPMAMIZ LAZIM DEDİ BİRDENDE YÜKSELDİĞİ OLUO DEDİ AKLIM COK KARIŞIK VARMI BU DURUMU YAŞAYAN
Lekelenmen falan var mı ??? Bende kimyasal yaşadım degerim ilk basta 49 çıktı 2 gun snra tekrrarladıgımda 65 çıkmıstı zaten lekelenmem baslamıstı hastaneden eve dönerkende tam kanama başladı o şekilde düştü.

hayır lekelenmem yok canım henüz ama değerim gıdım gıdım ilerliyor dalga geçiyor benle resmen

Back