• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Allah rızası için bakarmısın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim😔 bir buçuk sene önce düşük yaptım ve şuan çok sevinemiyorum Rabbim sağsalim kucagıma almamı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun canım benim hiç üzme kendini benimde bir düşüğüm var ardından 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan rabbime çok şükür iyi gidiyoruz hep aynısı olucak değil canım benim sen iyi düşün ki iyi olsun 😊

Canım okudum tüm mesajları çok çok sevindim inşallah huzurla ve sağlıkla kucağına alırsın meleğini ❤️ Bana da dua eder misin inşallah darısı benim başıma olsun 🙏🏼

Hayırlı olsun canım benim hiç üzme kendini benimde bir düşüğüm var ardından 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan rabbime çok şükür iyi gidiyoruz hep aynısı olucak değil canım benim sen iyi düşün ki iyi olsun 😊
Öyle yapıcam inşallah canım iyi düşünücem 😌

Hamilelik sürecimde isteyen herkese çok dua edicem Rabbim kimseyi evlatla sınamasın canım çok zor
Hayırlı olsun çok sevindim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizlerin başına 🙏
Bu ay yaptığın herhangi bir şey var mı , herhangi bir belirti yaşadın mı canım ?
Gerçi sen bir kere hamile kalmışsın demek ki oluyormuş vakti saati gelmiş de yine de yapmadığım pek bir şey kalmadı ama varsa onu da yapayım 😅😅

Hayırlı olsun çok sevindim canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , darısı bizlerin başına 🙏
Bu ay yaptığın herhangi bir şey var mı , herhangi bir belirti yaşadın mı canım ?
Gerçi sen bir kere hamile kalmışsın demek ki oluyormuş vakti saati gelmiş de yine de yapmadığım pek bir şey kalmadı ama varsa onu da yapayım 😅😅
Çok sagol canım amin🥰 Canım ovulasyon testi yapıp yumurtlama gunlerimin hepsini değerlendirdim ve oncesinde hacamar yaptırmıştım, dediğin gibi vakti zamanı gelince oluyor bir sene boyunca benımde denemediğin içmedim kürler kalmamıştı

İyi günler kızlar 🙈 Düzensiz adetlerim var. Daha adet olamadım malesef ama ovülasyon testi yapmayıda ihmal etmedim tabi 🙈
Yumurtlama testiyle 14/15 Mayısta ovülasyonumu yakaladım. Daha sonra test yaptım ama tamamen silikleşmedi test. Çatlama olmadı diye tereddüt etmeye başladım. Görüntüyü ekliyorum. Lütfen şu testimi yorumlar mısınız. Şimdiden teşekkür ederim👏

Eklentiler

• InShot_20200518_133720990.jpg
    InShot_20200518_133720990.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 24
Canın benim ovulasyon testim böyle cıktıgında ben hamileydim ovulasyon testiyle öğrenmiştim
Hamilelik testi yaptım erken ama negatifti 15 mayısta ovülasyonu gördüm 🙈 catlama olmuş mu cunku test fazla siliklesmiyor daha bu da beni düsündürdü catlama olmadı diye 🤔

Hamilelik testi yaptım erken ama negatifti 15 mayısta ovülasyonu gördüm 🙈 catlama olmuş mu cunku test fazla siliklesmiyor daha bu da beni düsündürdü catlama olmadı diye 🤔
Benimde hep negatif cıkıyordu 12 tane gebelk testi yaptım 12.de pozitif cıktı günleri değerlendir yumurtlamanın üstnden 12 hün geçinve test yap cıkar

Çok sagol canım amin🥰 Canım ovulasyon testi yapıp yumurtlama gunlerimin hepsini değerlendirdim ve oncesinde hacamar yaptırmıştım, dediğin gibi vakti zamanı gelince oluyor bir sene boyunca benımde denemediğin içmedim kürler kalmamıştı

Hayırlı olsun Allah kavuştursun canım
Benim merak ettiğim pik görmeden önce hiç değerlendirmişmiydin yoksa sadece pik günleri mi ardarda oldu? Bende 1 senedir her ay ovulasyon testi kullanıyorum o kadar pikleri full değerlendiriyorum olmuyo nasip diyorum tabiki Rabbim Ol deyince olacak ama yordu artık beni☹️

Hayırlı olsun Allah kavuştursun canım
Benim merak ettiğim pik görmeden önce hiç değerlendirmişmiydin yoksa sadece pik günleri mi ardarda oldu? Bende 1 senedir her ay ovulasyon testi kullanıyorum o kadar pikleri full değerlendiriyorum olmuyo nasip diyorum tabiki Rabbim Ol deyince olacak ama yordu artık beni☹
Canım sadece pik gününü değerlendirdim bende artık müacadele etmekten yorulmuştum artık bünyemin kaldıramıcagı kadar kafama takmaya başlamıştım içime çok kapanmıştım Rabbim en zor günümde müjdeli haberimi verdi isteyen herkese nasip etsin bi zaman var ve ozamandan önce ne yaparsan yap canım nafile🥺

Back