• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Allah rızası için bakarmısın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Regl olmama 3 gün var bu ay değerlendirmiştim Yinemi yumurtluyorum acaba yoksa hayırlı habermi Gebelik testi reglim gecikirse yapıcam..

Eklentiler

• 90201311-71A0-4AD6-909E-C724083BA213.jpeg
    90201311-71A0-4AD6-909E-C724083BA213.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 147
Regl olmama 3 gün var bu ay değerlendirmiştim Yinemi yumurtluyorum acaba yoksa hayırlı habermi Gebelik testi reglim gecikirse yapıcam..
Evet ya yumurtluyorsunuz ya gebelikten. Ama gebelikten olunca genelde adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor. Belki sizde farklı olur

Bence yeniden yumurtluyor olabilirsiniz çünkü bende genelde 2 kere yumurtluyorum 1 ayda. Ama adetten 6 gün önce bile test ile gebe kaldığını öğrenenleri de biliyorum bu forumda her ikiside olabilir tek çareniz adetinizi beklemek inşaAllah gönlünüze göre olur sonuç :anneadayı:

Bence 3 gün kala yumurta olmaz diye düşünüyorum gebelik olabilir ama değerlendirmek istemem yoksa bide üzülürüm siz bence gebelik testi ile tekrar deneyin

Bence 3 gün kala yumurta olmaz diye düşünüyorum gebelik olabilir ama değerlendirmek istemem yoksa bide üzülürüm siz bence gebelik testi ile tekrar deneyin
Regl beklemeyi düşünüyordum ama böylede hep kafam dolu dolucak sanırım test yapsam daha hayırlı olucak dediğiniz gibi[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim😔 bir buçuk sene önce düşük yaptım ve şuan çok sevinemiyorum Rabbim sağsalim kucagıma almamı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin..
Kötü düşünme aynı olacak diye bişey yok allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin kan testi yaptır doktora git alman gereken ilaçlar vardır 🙏

Back