Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya yumurtluyorsunuz ya gebelikten. Ama gebelikten olunca genelde adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor. Belki sizde farklı olurRegl olmama 3 gün var bu ay değerlendirmiştim Yinemi yumurtluyorum acaba yoksa hayırlı habermi Gebelik testi reglim gecikirse yapıcam..
Sürekli yumurtalama takibi yapıyorum ama hiç iki kere yumurtlamamıştımEvet ya yumurtluyorsunuz ya gebelikten. Ama gebelikten olunca genelde adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor. Belki sizde farklı olur
Gebelik varsa şimdi çıkar zaten neden test yapmıyorsun ki canımRegl olmama 3 gün var bu ay değerlendirmiştim Yinemi yumurtluyorum acaba yoksa hayırlı habermi Gebelik testi reglim gecikirse yapıcam..
Amin inşallah Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun bekleyeyim en iyisiGebelik varsa şimdi çıkar zaten neden test yapmıyorsun ki canım
Bir yanım yap diyor bir yanım regl bekle diyor kararsız kaldım inanınGebelik varsa şimdi çıkar zaten neden test yapmıyorsun ki canım
Regl beklemeyi düşünüyordum ama böylede hep kafam dolu dolucak sanırım test yapsam daha hayırlı olucak dediğiniz gibi[/QUOTE]Bence 3 gün kala yumurta olmaz diye düşünüyorum gebelik olabilir ama değerlendirmek istemem yoksa bide üzülürüm siz bence gebelik testi ile tekrar deneyin
Zaten sık olan bişey değil. Kür yapanlarda falan sık görülüyor. Ben gebelik düşündüğümde 3 kere yumurtladım bi aySürekli yumurtalama takibi yapıyorum ama hiç iki kere yumurtlamamıştım![]()
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin ağla ağla bunlar sevinç göz yaşlarıBir bucuk senedir bu anı bekliyordum sevinç ve hüzün karışık sadece ağlayasım geliyor
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıcakla gelsin ağla ağla bunlar sevinç göz yaşları![]()
Kötü düşünme aynı olacak diye bişey yok allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin kan testi yaptır doktora git alman gereken ilaçlar vardırÇok teşekkür ederimbir buçuk sene önce düşük yaptım ve şuan çok sevinemiyorum Rabbim sağsalim kucagıma almamı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin..
Çok sağol Allah razı olsunKötü düşünme aynı olacak diye bişey yok allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin kan testi yaptır doktora git alman gereken ilaçlar vardır![]()
hayırlıolsunÇok teşekkür ederimbir buçuk sene önce düşük yaptım ve şuan çok sevinemiyorum Rabbim sağsalim kucagıma almamı nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin..
Tebrikler canım gözün aydın olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurBir bucuk senedir bu anı bekliyordum sevinç ve hüzün karışık sadece ağlayasım geliyor
Çok teşekkür ederim amin inşallahhayırlıolsunne güzel korkmayın hiç keyfini çıkarın güzel haberin iyi olur allahın izniyle
Amiiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle mesajlara bakıp iç çekerdim inanın Rabbim kimseyi evlatla sınamasınTebrikler canım gözün aydın olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurDarısı bizlere
![]()