mülteciler finlandiya mıydı neydi neyse bi iskandinav ülkesine gidip beğenmemişlerdi, çünkü çay çorba yokmuş ve soğukmuş, bar kültürü de yokmuş, hatta konusunu ben açmıştım ama detay hatırlayamadım:)
Ben bu mültecileri anlayamıyorum, kafalar bomboş pırıl pırıl..
Hayatında Finlandiya gibi süper gelişmiş bir Kuzey Avrupa ülkesine düşmüşsün bundan faydalansana, yok soğukmuş sanki seni sokakta yatırıyorlar, oranın mülteci evleri bizim evlerden güzeldir eminim..
Ben genç bir mülteci olsam Finlandiya'ya adapte olmak için gece ve gündüz fince çalışıp önce dili halleder eğer okullarına kabul ederlerse de her türlü eğitim olanağından faydalanırdım.
Ülke soğukmuş evet baya soğuk ama çok gelişmiş bir ülke, o mültecilere sormak lazım senin ülken sıcak da ne oldu allasen ya?
mülteciler finlandiya mıydı neydi neyse bi iskandinav ülkesine gidip beğenmemişlerdi, çünkü çay çorba yokmuş ve soğukmuş, bar kültürü de yokmuş, hatta konusunu ben açmıştım ama detay hatırlayamadım:)
Aynen..
Süper uyum sağlarım, çevreyi kirletmem arabam olursa tüm yayalara yol veririm, sokakta sesli konuşup milleti rahatsız etmem.
Tam bir iskandinav olabilirim sadece görünüş akdeniz tipi olur, ne yapalım o kadar kusur kadı kızında da olur..
Ben de kuzey Avrupa ülkelerine kızıyorum
Nitelikli doktoralı dili üniversitesi her şeyi tamam olan birine vize verirken bile dünya sıkıntı çıkarırlar
Bin tane şey bulurlar vatandaş yaparken dünya kadar zorlarlar ama böyle dil iz bilmeyen en az 8 çocuk doğuracak mültecileri sorgusuz sualsiz alırlar
Ben de kuzey Avrupa ülkelerine kızıyorum
Nitelikli doktoralı dili üniversitesi her şeyi tamam olan birine vize verirken bile dünya sıkıntı çıkarırlar
Bin tane şey bulurlar vatandaş yaparken dünya kadar zorlarlar ama böyle dil iz bilmeyen en az 8 çocuk doğuracak mültecileri sorgusuz sualsiz alırlar
ohal olduğu için alıyorlar, istemiyorlar aslında;Türkiyeyi bile istemiyorlardı daha geri bir halk akın etti buda ironik.Türkiyeyide göçe karşı tampon yaptılar,AKP ninde işine yaradı.