Allah ıma hamd olsun bende hamıleyım ılac ıcmeden adet bıle olamazken

duygularını o kadar yoğun hissettirmişsin ki gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını.
mucizen hayırlı olsun, sağlıkla allah tamamına erdirsin. allah tüm isteyenlere nasip etsin.
hayatım boyunca sahip olduğum en değerli varlık minik kızım. tekmelerini hissetmeye başlayınca beni daha iyi anlayacaksın.
tekrar tebrikler

canim tebrik ederim cok sevindim senin adina.. allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.. bende senin gibi ilac icmeden adet olamiyorum... acaba banada bir faydasi olurmuki? senin rahatsizligin tam olarak neydi canim?

canım tebrik ederim seni RABBıM SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYIDA GÖSTERSıN DARISIDA BıZLERE OLUR ıNŞ.

tbkler canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi olmayanların başına

canım tebrik ederim...Allah hayırlısıyla güzel bi hamilelik nasip etsin:Saruboceq:darısı başımıza:))):nazar: :nazar: :nazar:

huzun ben adet olamiyordum canim ilac icmeden adet olamiyordum cunlku pcos vardi

Canım çok tebrik ediyorum, yeni gördüm müjdeli haberini, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah...
aylar aylar önce yazışmıştık senle, bende de aynı sorun yani ilaçsız adet olamama vardı... bende şuan tüp bebek tedavisi sonucu 21 haftalık hamileyim...

kendine iyi bak, çok öptüm.....

X