Allah ıma hamd olsun bende hamıleyım ılac ıcmeden adet bıle olamazken

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
KAC ZAMANDAN BERI HAMILELIK BELIRTILERINI OKUDUM BURDAN HEPSINI BAZILARI BENDE VARDI FAZLA UMUTLANMAK ISTEMEDIM BENI TANIYANLAR BILIR ILAC ICMEDEN ADET BILE OLAMIYORDUM EN SON KSIRLIK ICIN SATILAN BIR VITAMIN VE BITKI KARISIMI VAR BURDA ALLAH IMA SUKUR INANIN BANA O VITAMIN KARISIMINI ALLAH BULDURDU 2 AY KULLANDIM 2 AY ADET OLDUM VE 3 AY HAMILEYIM IKI KERE TEST YAPTIM FARKLI MARKALARDA ALLAH IMA SUKUR KIZLAR BENCCE HAMILE OLMAYANLAR ASLA UMIDINIZI KESMEYIN AMA DENEYIN ALLAH TAN SIFA ISTYEYIN ZAMANI GELMEDEN HICBIRSEY OLMUYOR SIMDI KORKUYORUM BIRDE ARKADASLAR HAMILE IKONLARINI RESIMLERINI NASIL EKLEDINIZ BECEREMEDIM YARIN DAHA DETAYLI YAZICAM BELIRTILERIMI NE KULLANDIGIMI SUANDA VAKTIM KISITLI SADECE PAYLASMAK ISTEDIMa.s

çok sevindim allah tamamına erdirsin. böyle mübarek bir gecenin ardından bu müjdeli haber çok daha anlamlı oldu.

tebrikler ,ne güzel yaa rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor bir sınav.....

cok güzel bır haber.tebrık ederım.acaba bu karısımı nerden aldın özelden msj atrmısın?

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim Allah sizlerin bebekerinide kucaginiza almayi nasip etsin ayrica canim bu ilac adi falan degilki googleye fertilaid yazarsan cikar

çok tebrikler.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipe tsin.allahım vericeğini zamanı biliyor kızlar gerçkten dediğin gibi olmayan arkadaşlar asla umudunuzu kaybetmeyin allah veriyor sonuçta herşeyin zamanı vardır.yeterki sağlıklı olsun allahım isteyen herkeze versin inşallah.

ayyy canım benim benim tebrik ederim ismini görünce sevindim açtığın topiği sürekli okumaya çalışıyordum hayıt tohumuyla ilgili ve gerçekten rabbim o kadar büyükki bir mucizede sana yollamış Allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah amin

cok tesekkur ederim arkadaslar hepinize saolun belenay canim kesinlikle sende kullanmalisin amerikada cok unlu hatta tvlerde cikti gevur yaptimi yapiyor :):) bu sadece saka ha bazilri hep ole diyor ya :) bu ilac simdi daha umutluyum ama yinede hersey sakaymis gibi kaybeddicekmisim gibi geliyor bu duyguyu yasayacagima inanmadigim icin kendimi baglamiyorum yani herseye hazirliyorum kendimi hatta esimide cok guzel bir duygu bir o kadarda kaybetmekten korkuyorm 9 ay cok uzun diyorum duygularim cok karisik bana ne oluyor diyorum bazen umarim dogana kadar delirmem :)

CtNO-1qr-1.jpg

canim gözün aydin
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
güzel bir hamilelik
kolay dogum diliyorum
allahim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

canım çok tebrik ederim allahım sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

X