• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah herkese böyle doğum nasip etsin

SENAYARDA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
48
1
86
Kocaeli
Merhaba sevgili anne adayları evet insan korkuyo doğumdan. Aslında korku değil bence heyacan oluyo benim öyleydi. hamileykende korkmuyodum doğumdan. Hatta bi çok doğum görmeme rağmen korkmadım. heyecan oluyodu sadece. ben doğum sonrasından korktum hep ama Allaha şükür oda korktuğum gibi değilmiş çok güzel :)
Evet benim oğlum canım oğlum normalden 16 gün erken oldu hiç beklemiyoduk hatta birgün öncesi kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi ocak 16 diye. Eve geldim hiç öle ağrım falan yoktu. Gece 5,30 uyandım wc için. bi baktım su geliyo. eşimi kaldırdım hastaneye gittik hemşireler muayene etti açılma olmuş dediler. sabah saat 6 da hastanedeydik 10.30 da canım oğlum dünyaya gözlerini açtı:) inanın korkulacak bişey yok illaki ağrınız oluyo biraz zorlanıyosunuz ama olacak okadar dünyaya Allahın en güzel lütuflarından birini bi can getiriyosunuz. zaten nasıl olursa olsun bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey bitiyo. İnşallah hepiniz doğumu normal olur bunun için dua edin bence. Şimdiden hepinize Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin. Hoşçakalın. ŞENAYARDA :)

ilk yazan ben olucam galibaaa allah anneli babalı büyütsün inşallah
allah bütün hamişlere kolay doğumlar nasip etsin (amin)

Merhaba sevgili anne adayları evet insan korkuyo doğumdan. Aslında korku değil bence heyacan oluyo benim öyleydi. hamileykende korkmuyodum doğumdan. Hatta bi çok doğum görmeme rağmen korkmadım. heyecan oluyodu sadece. ben doğum sonrasından korktum hep ama Allaha şükür oda korktuğum gibi değilmiş çok güzel :)
Evet benim oğlum canım oğlum normalden 16 gün erken oldu hiç beklemiyoduk hatta birgün öncesi kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi ocak 16 diye. Eve geldim hiç öle ağrım falan yoktu. Gece 5,30 uyandım wc için. bi baktım su geliyo. eşimi kaldırdım hastaneye gittik hemşireler muayene etti açılma olmuş dediler. sabah saat 6 da hastanedeydik 10.30 da canım oğlum dünyaya gözlerini açtı:) inanın korkulacak bişey yok illaki ağrınız oluyo biraz zorlanıyosunuz ama olacak okadar dünyaya Allahın en güzel lütuflarından birini bi can getiriyosunuz. zaten nasıl olursa olsun bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey bitiyo. İnşallah hepiniz doğumu normal olur bunun için dua edin bence. Şimdiden hepinize Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin. Hoşçakalın. ŞENAYARDA :)

Ay canım ne güzel anlatmışsın öyle. Benim gibi korkanlara moral omuştur.Rabbim analı babalı büyütsün inşallaha.s.

gözün aydin canim
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin kücük melegini insallah
allahim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu ve senin gibide koolay dogumlar nasip etsin insallah.......

twşwkkür ederim arkadaşlar Allah hepimizikini analı babalı sağlıklı buyutsun inşallah biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın artık formun bu bölümübne msj yazdığımı unutmuşum.eeee oğlum bende kafa bırakmadıki valla napimmm.

allah analı babalı büyütsün canım hayırlı uğurlu olsun evladınız bende normal doğum istiyorum alahın izniyle..

allah analı babalı büyütsün canım hayırlı uğurlu olsun evladınız bende normal doğum istiyorum alahın izniyle..

teşekkür ederim allah senide bi çırpıda kurtarsın. sağlıklı bi evlat nasip etsin inşalah. doğumunda normal olur inşallah canım gerçekten normal doğum gibisi yok valla.

keske benimki de bu kadar kolay olsaydi ama kismet...
en kotusunu yasadim.Allah kimsenin basina vermesin.
tum hamisleri de bir nefeste kurtarsin..
bu arada Allah anali babali büyütsün..

ah yavrummmm, Allah analı babalı büyütsün inş. İnş. seninde dediğin gibi herkese kolay doğumlar nasip etsin Allahım...
Allah kısmet ederde birgün bende evlenip hamiş olursam, normal doğum isterim. İnşallah banada nasip eder Rabbim:asigim:

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsn bu yazıları okunca dogum saniye de gerçekleşiyo zannediyom umarım öle olur rabbm geride bekleyenlerin yardmcısı olsn

allah analı babalı büyütsün.herkesin doğumu bu kadar kolay olur inşallah.benim ilk doğumda böyle kolay olmuştu.inşallah ikinciside kolay olur.

arkadaşım Allahım analı babalı büyütsün benim gibi hamile olanlarada böyle kolay bir doğum nasip etsin inşallah

Back